AUROR: PREJEM SVETLOBNEGA MEČA na lunin mlaj (na spletu) - RAZPRODAN

DOGODEK

AUROR: PREJEM SVETLOBNEGA MEČA na lunin mlaj (na spletu) - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Zaslišal se je klic. Klic svetlobe. Klic, ki ti sporoča, da je čas, da se aktiviraš in razviješ v … lightworkerja. Kajti imaš moč in svetlobo, s katero lahko dvigneš zavest. Močneje kot misliš.

Na robu pečine so stali angeli v oklepih. Sončna svetloba se je odbijala od njihove kovine. Nekateri so žareli v zlatih, drugi v srebrnih, tretji v bronastih odtenkih. Izgledali so kot nekakšni kozmični bogovi. Za njimi so rezgetali veliki beli samorogi in se z razprtimi krili dvigovali na zadnje noge. Vse skupaj so opazovali še drugi duhovni vodniki in vodnice, katerih aure so žarele v čudovitih svetlobah. Na stotine, tisoče njih. Čudoviti. Izjemni. Čudovita druščina nebeških lightworkerjev.

Začutiš, kako te ta svetlobna druščina opazuje. Čutiš, da te kličejo v svoje vrste. Čutiš, da bi te radi opremili s svetlobo, kajti lahko postaneš njihov glasnik na Zemlji. Čutiš, da te kličejo, ker je svetloba zapisana tudi v tvoji duši. 

Planet Zemlja potrebuje ljudi kot si ti. Ljudi, ki imajo v sebi svetlobo, s katero gradijo lepše življenje, skrbijo za planet in druga bitja, spodbujajo k napredku in ljubezni. Ljudi, ki učijo kako biti boljši človek. Ta planet potrebuje … aurore. 

Zato te tokrat vabim na izjemno meditacijsko popotovanje, na katerem:

  • te popeljem na pečino vodnikov in bitij svetlobe, kjer spoznaš, kdo vse dela s tabo
  • izveš kakšen je tvoj namen na planetu Zemlja kot lightworker
  • se ti okrepi aura in voditeljski aspekt zato, da lahko vodiš druga bitja
  • prejmeš svetlobni meč nadangelov, s katerim varuješ svetlobo in njene nosilce
  • so ti dana razumevanja trenutnih temnih dogajanj na planetu zato, da jih lahko spremeniš
  • prejmeš kozmično zaščito visokih svetlobnih bitij

In vse to na lunin mlaj. Lunin mlaj, drugače imenovan tudi "prazna luna" je prav posebna energija, ko se luna zadržuje v istem znaku kot mogočno sonce in zato ta združitev naznanja vibracije, ki prinašajo: nove začetke, pogum, dvig energije, zagon, možnosti novih poznanstev, poslovnih dosežkov , itd. 

Vse to z namenom, da okrepiš svojo svetlobo tako zelo, da jo bodo videli vsi okoli tebe. Kajti čas je, da nekatera vrata svetlobe na planetu Zemlja odpreš … ti. Ta meditacija bo v tebi prebudila nosilca svetlobe in učitelja, ki spreminja svet na pozitiven način, hkrati zna pa postavljati močne meje bolj "sivim" energijam. 

DARILO VEČERA: POSNETA MEDITACIJA "MEČ SVETLOBE"
  • Ker pa želim, da s temi pomembnimi uvidi nadaljuješ tudi doma, imam tukaj zate čudovito darilo! Po spletni meditaciji, ki jo bom vodil v živo, ti sedaj podarjam še eno meditacijo, katero sem zate posnel v studiu in jo lahko izvajaš doma.
  • Meditacija »Meč svetlobe« je meditacija, ki jo naredi vedno, ko čutiš, da se počutiš slabo, da ti je padla motivacija, da te je postalo strah, da si utrujen(-a) itd… Kajti s posebno iniciacijo ti bo dvignila svetlobo in zavest. In takrat se okrepiš, pridobiš zaupanje, vero vase, zagon in upanje. 
  • POSNETEK MEDITACIJE - če se mi na večer meditacije ne moreš pridružiti, ne skrbi, kajti prejmeš posnetek spletnega dogodka, katerega boš imel(-a) na voljo več dni in si ga lahko ogledaš tudi kasneje

Naj Svetloba skreira veličastno življenje! 

 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 11. februarja
od 20:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.