AUROR: PREJEM SVETLOBNEGA MEČA na lunin mlaj (na spletu)

DOGODEK

AUROR: PREJEM SVETLOBNEGA MEČA na lunin mlaj (na spletu)

Zaslišal se je klic. Klic svetlobe. Klic, ki ti sporoča, da je čas, da se aktiviraš in razviješ v … lightworkerja. Kajti imaš moč in svetlobo, s katero lahko dvigneš zavest. Močneje kot misliš.

Na robu pečine so stali angeli v oklepih. Sončna svetloba se je odbijala od njihove kovine. Nekateri so žareli v zlatih, drugi v srebrnih, tretji v bronastih odtenkih. Izgledali so kot nekakšni kozmični bogovi. Za njimi so rezgetali veliki beli samorogi in se z razprtimi krili dvigovali na zadnje noge. Vse skupaj so opazovali še drugi duhovni vodniki in vodnice, katerih aure so žarele v čudovitih svetlobah. Na stotine, tisoče njih. Čudoviti. Izjemni. Čudovita druščina nebeških lightworkerjev.

Začutiš, kako te ta svetlobna druščina opazuje. Čutiš, da te kličejo v svoje vrste. Čutiš, da bi te radi opremili s svetlobo, kajti lahko postaneš njihov glasnik na Zemlji. Čutiš, da te kličejo, ker je svetloba zapisana tudi v tvoji duši. 

Planet Zemlja potrebuje ljudi kot si ti. Ljudi, ki imajo v sebi svetlobo, s katero gradijo lepše življenje, skrbijo za planet in druga bitja, spodbujajo k napredku in ljubezni. Ljudi, ki učijo kako biti boljši človek. Ta planet potrebuje … aurore. 

Zato te tokrat vabim na izjemno meditacijsko popotovanje, na katerem:

  • te popeljem na pečino vodnikov in bitij svetlobe, kjer spoznaš, kdo vse dela s tabo
  • izveš kakšen je tvoj namen na planetu Zemlja kot lightworker
  • se ti okrepi aura in voditeljski aspekt zato, da lahko vodiš druga bitja
  • prejmeš svetlobni meč nadangelov, s katerim varuješ svetlobo in njene nosilce
  • so ti dana razumevanja trenutnih temnih dogajanj na planetu zato, da jih lahko spremeniš
  • prejmeš kozmično zaščito visokih svetlobnih bitij

In vse to na lunin mlaj. Lunin mlaj, drugače imenovan tudi "prazna luna" je prav posebna energija, ko se luna zadržuje v istem znaku kot mogočno sonce in zato ta združitev naznanja vibracije, ki prinašajo: nove začetke, pogum, dvig energije, zagon, možnosti novih poznanstev, poslovnih dosežkov , itd. 

Vse to z namenom, da okrepiš svojo svetlobo tako zelo, da jo bodo videli vsi okoli tebe. Kajti čas je, da nekatera vrata svetlobe na planetu Zemlja odpreš … ti. Ta meditacija bo v tebi prebudila nosilca svetlobe in učitelja, ki spreminja svet na pozitiven način, hkrati zna pa postavljati močne meje bolj "sivim" energijam. 

DARILO VEČERA: POSNETA MEDITACIJA "MEČ SVETLOBE"
  • Ker pa želim, da s temi pomembnimi uvidi nadaljuješ tudi doma, imam tukaj zate čudovito darilo! Po spletni meditaciji, ki jo bom vodil v živo, ti sedaj podarjam še eno meditacijo, katero sem zate posnel v studiu in jo lahko izvajaš doma.
  • Meditacija »Meč svetlobe« je meditacija, ki jo naredi vedno, ko čutiš, da se počutiš slabo, da ti je padla motivacija, da te je postalo strah, da si utrujen(-a) itd… Kajti s posebno iniciacijo ti bo dvignila svetlobo in zavest. In takrat se okrepiš, pridobiš zaupanje, vero vase, zagon in upanje. 

Naj Svetloba skreira veličastno življenje! 

 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 11. februarja
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.