Izvorna meditacija: Šifrirni sistem Vesolja Belih Varuhov (na spletu)

DOGODEK

Izvorna meditacija: Šifrirni sistem Vesolja Belih Varuhov (na spletu)

Vsakdo ima svoj začetek. Izvor. Tudi ti. A zgodba o njem je malce drugačna kot si mogoče misliš

Pa naj te popeljem na pot spoznavanja tvojih korenin. Naj te popeljem na sam začetek … tebe.

Nekje v Vesolju je zapisana izvorna energija tvoje duše. Pristna, čista, originalna energija. Jaz ji rečem kar izvorna koda tebe. To je energija, preko katere prevajaš polni potencial Vesolja. Zaradi nje imaš izjemno možnost, da se lahko kadarkoli odločiš in popolnoma spremeniš svoje življenje.

A te energije se zavedajo le redki. Zato mnogokrat obstanejo ujeti v razne matrice sebe, katere so ustvarili tokom mnogih življenj, ki so jih živeli. Pod plastjo napačnih prepričanj in težavnih čustev, ki niso njihova, so izgubili svojo svetlobo. In izvorna koda se je počasi prekrila z inkarnacijskimi programi, ki so zapolnili njihov celični spomin.

A sedaj je kozmična ura odbila. Kazalec usode se je premaknil. In tvoja duša je oddala zahtevo. Čas je. Čas je, dragi moj človek na Zemlji, da se znova spomniš kdo si. Čas je, da ob sami zgodovinski poravnavi planetov aktiviraš svojo izvorno kodo. Leto 2021 je namreč leto kreatorjev. In tvoja duša želi sodelovati. Ter ustvariti tisto, kar se je že dolgo časa nazaj odločila, da bo ustvarila. 

In vse to na sončev mrk. Ali veš, da energijsko gledano sončev mrk predstavlja "resetiranje" stanja Svetlobe? 

Predstavljam ti … IZVORNO MEDITACIJO. A za njo bova potrebovala nekaj, česar nisem uporabil še nikoli  - kozmični dešifrator. In na pomoč prihajajo BELI VARUHI

Obstaja skrivni šifrirni sistem, katerega so ustvarile skrite civilizacije imenovane "BELI VARUHI". Njegov namen je zaščititi informacije o izvoru in namenu posameznega človeka pred temnimi Vesolji. Preko njega tvoja izvorna duhovna civilizacija v sodelovanju z Belimi Varuhi natančno soodloča o tvojem imenu, datumu tvojega rojstva in frekvenci tvojih čustev. Da, vse to je skrbno izbrano vnaprej. In skrbno šifrirano. Včasih celo tako dobro, da ključnih informacij ne razvozla niti človek sam. Beli varuhi so vodniki in Angeli najmočnejših Svetlobnih sfera. 

V tej vodeni, globoki in prebojni meditaciji ... 

 • Te popeljem v kozmični center za dešifriranje energije, kjer tvoji duhovni vodniki razstavijo tvojo energijo na osnovne delčke in ti pokažejo elementarne resnice o tebi kot duši
 • Ti razkrijem šifrirni sistem Varuhov in te naučim dešifrirati kodo tvojega imena, datuma rojstva, čustvene energije in celo sestave tvojega fizičnega telesa.
 • Te naučim kako kanalizirati svojo pristno energijo tako, da boš kos vsaki preizkušnji v svojem življenju. Namreč, ta esenca vzdržljivosti prihaja direktno od tvoje duše. 
 • Aktiviraj dodatno podporo tistega vodnika, ki je zadolžen za tvoje inkarnacijske odločitve. Daj mu dovoljenje za močna posredovanja v letu 2021. 
 • Aktiviraj Bele Varuhe za zaščito tvoje Svetlobe, da bo ta ostala stabilna v vsakem trenutku, četudi bi zadela ob negativne frekvence. Naj vso temo nadvlada Svetloba! 
Sledi kozmična terapija na daljavo 

 • V drugem delu popotovanja zate naredim kozmično terapijo, kjer te povežem z energijami devetih planetov tako, da bodo postali tvoji osebni duhovni vodniki! Tako je – tvoj vodnik je lahko celoten planet!
 • Pa naj te vodi devet planetov in ti pomaga ustvariti najbolj izjemno življenje. Naj bo leto 2021 tvoje!
 • Tukaj prejmeš edinstveno simbolno kodo, v kateri se križa vseh teh devet planetov. In točka, kjer se prekrivajo, si TI! 
 • To simbolno kodo ti pošljem ob sami prijavi. Natisni si jo in jo imej pri sebi med terapijo. 
 • Beli varuhi bodo iniciirali svoj žarek Svetlobe v to kodo. 
 • Med to terapijo jaz odprem portale zate, jaz ti preko svojih darov in meditacijske terapije pošljem iniciiacijo, ti se samo sprosti, pošlušaj za to namenjeno glasbo in ... sprejmi! 
Simbolno kodo ti pošljem še pred dogodkom v emailu, kjer te obvestim, da se bliža dogodek. Natisni si jo in jo imej pri sebi med terapijo. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni.  
Varuhi, dobrodošli. Čakamo vas v skupnem namenu Svetlobe. 
DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 14. decembra
od 20:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

30 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.