Božične smreke: Meditacija božičnega čudeža - RAZPRODAN

DOGODEK

Božične smreke: Meditacija božičnega čudeža - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Razpisali smo nov termin. Prijavite se lahko tukaj »


V sanje so mi prišli Angeli ... in narekovali tole meditacijo. V njej ... 

Padla je mistična noč. Severni sij je zaobjel zvezdno nebo in tem svetlikajočim se lučkam zameglil pogled na Zemljo. Tam v daljavi se sliši stari zvon in zdi se, da nekaj naznanja ... Skozi okna, ki jih krasijo zimske rože se vidijo topla ognjišča in ljudje, ki v rokah držijo skodelice vročega kakava, iz katerih se kadi. Vse je tako pravljično, a v srcu čutiš, da nekaj prihaja … Da se bo kmalu nekaj zgodilo … Nekaj čudovitega. 

In ne zdržiš več. Obuješ si tople zimske čevlje, nadeneš plašč, si na glavo povezneš kapo s cofom in se podaš v mistično noč. Korak za korakom hodiš po zmrznjeni ledeni skorji, ki se svetlika v mesečini. V polarni noči se vidi sapa in srce ti razbija … Slišiš nekakšen klic, ki prihaja globoko iz tebe. Iz tvojega srca …

In končno. Tam je. Na robovih oči se ti naberejo tople solze ganjenosti, ko ga končno uzreš. Tam pred teboj, na čudovitih belih snežnih saneh, v katere so vpreženi veliki beli severni jeleni, sedi …on. Bog. On, ki te ljubi brezpogojno. Že od nekdaj te ima rad in te čuva kot punčico svojega očesa. 

In nato sem se zbudila ... in čas je .. da sanje postanejo resničnost. 

Leto 2023 je leto, ki prinaša novo zavest in nove energije. To bo leto, ki bo manifestacijsko podprlo vsakogar, ki bo zaupal in sledil sebi. Zato te vabim, da vstopiš vanj z mano in še z nekom …

In tokrat te vabi na nepozabno potovanje s snežnimi sanmi v leto, ki prihaja.

To bo meditacijsko popotovanje, ki ti bo pokazalo, kako lepo je tvoje življenje in kaj ima leto 2023 pripravljeno zate. Te zanima? Potem pa le skoči na te sani, kajti tam te že čaka topla odeja, s katero se pokriješ. Bog se ti nasmehne, tleskne z jezikom in jeleni potegnejo sani naprej. Pa naj se potovanje prične!

Kajti Bog te odpelje v magične drevesnice, kjer te čakajo prav čudežne smreke. Bog ti podari na: 

  • Zeleni smreki: Angelske kristale za fizično in čustveno podporo.
  • Modri smreki: poglobljeno modrost za višje razumevanje in stabilne misli.
  • Srebrni smreki: zvezde za aktivacijo jasnovidnosti, kanaliziranja in eteričnih darov.
  • Zlati smreki: cekine obilja in finančne varnosti.
  • Biserni smreki: ključ do dnevnih šepetov in znakov tvoje duše.
  • Mavrični smreki: Angelske blagoslove podpore za leto 2023.

Darilo: video vsebina, kjer ti bo na edinstven način razkrita interpretacija iz meditacije... prejsmi svoje unikatno sporočilo za leto 2023. 

Naj se zate pričarajo ... decembrski čudeži. Vabljen(-a)! Cristy

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 19. decembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?