Brezplačna predstavitev Otroških čarovnij

DOGODEK

Brezplačna predstavitev Otroških čarovnij

Starši spoznajte čudovit svet za vaše otroke

Mamice, očki, vsi, ki imate doma otroka radovednega duha, za trenutek pozornost usmerite na tole sporočilo, ki je ljubeče navodilo, kje lahko poiščete pravljični oddih za vašega junaka, si čas zase vzamete tudi vi, odložite obveznosti tiste dni, ko so na sporedu v našem ateljeju delavnice za velike in male raziskovalce pravljičnih poti.

Vabim Vas na brezplačno predstavitev programov za otroke. Na dogodku bom podala informacije o posameznih delavnicah za otroke, kako potekajo, za kakšne starostne skupine so primerne posamezne ustvarjalnice, kaj na njih počnemo, na kakšne načine si popestrimo naše življenje in vstopimo v pravljične svetove pravljic za naše najmlajše ter kako se spoznavamo z meditacijo, kristali, kako skozi kreativnost odkrivamo sebe, svoje potrebe in jih s pomočjo izdelanih unikatnih izdelkov izrazimo in poiščemo pot, da jih zadovoljimo.

Zakaj bo ta dan poseben?

 

  • Vzeli si boste čas zase in za svoje otroke, nečake, vnuke…
  • Spoznali boste varne in čarobne prostore, kjer bodo lahko vaši otroci vstopali v pravljične svetove.
  • Predstavljeni vam bodo čisto posebni programi delavnic, ki jih ni moč zaslediti nikjer drugje.
  • Prejeli boste veliko informacij kako delavnice potekajo, za kakšne starostne skupine so primerne, kaj na njih ustvarjamo, kako nam lahko pomagajo v vsakdanjem življenju, v šoli, na nastopih, v vrtcih, pri sporazumevanju z drugimi, kako gradimo sebe in svet okoli nas.
  • Svet je poln impulzov, ki imajo vplive na nas, predvsem pa na otroke, zato bo ta čas posvečen razumevanju tega, da obstajajo čudoviti načini, kjer se lahko sprostimo, z drugačnega zornega kota pregledamo stvari, skozi igre in meditacijo ustvarimo poti, ki vodijo k usmeritvi našega notranjega glasu, ki je tisto resnično zagotovilo, ki nas usmerja in vodi po željenih smereh.
  • Dobili boste usmeritev kako lahko otroku pomagate stopiti na pot raziskovanja sebe in na kakšen način si lahko ustvari svojo lastno kreacijo življenja.
  • Ponudila vam bom možnost, da dobite okviren vpogled v to kaj počnemo, tako da boste lahko začutili pravljično igrivost.
  • Odgovorila vam bom na vprašanja, ki vas bodo zanimala in vas usmerila na programe, ki bi bili najboljši za vaše otroške angele.
  • Pokazala pa vam bom tudi to, da si zaslužite darilce, zato vas bom obdarila s posebnim darilnim bonom.

Prijazno vabljeni na predstavitev čarobnih programov pravljičnih poti. Vaša Vita

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
četrtek, 12. marca
od 19:00 do 20:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

brezplačno, prijave obvezne

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.