Budin Vesak & lunin mrk: 7 sveč svetlobe in miru - RAZPRODAN

DOGODEK

Budin Vesak & lunin mrk: 7 sveč svetlobe in miru - RAZPRODAN

Meditacija, ki se bo priklopila na kolektivno mrežo po celem svetu.

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Po celotnem svetu bodo zagorele svečke in budisti bodo odprli portale. Ob Vesaku, svetovnem dnevu meditacije in polni luni bo moč teh portalov tako nepredstavljiva. Namen teh portalov? Vzpostaviti nazaj  ... mir. 

Vesak je praznik, ki nastopa ob polni luni v mesecu maju in slavi rojstvo in razsvetljenje enega največjih duhovnih in meditativnih učiteljev vseh časov – mojstra Bude. Zato ni presenečenje, da je to seveda tudi svetovni dan meditacije. Mojster Buda je s svojimi učenji pustil velik pečat za vse ljudi, ki osvojijo njegova znanja. Ob Vesaku številni Budisti odpirajo portale po vsem svetu, zato je takrat čutiti ogromno spremenjene energije. Osredotočajo se na ravnovesje – kar je mojster Buda osvojil in tudi učil. Zaradi njegovih izkušenj – od princa do duhovnega učitelja, je resnično poznal vse plati življenja. In je bil tisti, ki je znal povedati zaradi česar trpimo in kako to premagati.

Cristy ljubim meditacijo. Spremenila mi je življenje. Večno ji bom hvaležna. Postala sem učiteljica meditacije z mednarodnimi referencami in veliko sem se naučila ravno iz budističnih principov meditacije. Kako strenirati um, da postane magnet za pozitivne energije Podala ti bom odgovore na posebnem dogodku, potem pa te odpeljala v izjemn meditacijo z Budo .

Na prazniku miru. In ... na lunin mrk! Lunin mrk prinaša resetiranje energij. Novo možnost. Malce se umakniti. Ponovno vdihniti. 

Da, ta večer nastopa mogočen lunin mrk. Ta mrk je več kot poseben. Luna. Tako lepa, tako čudovita, tako skrivnostna, tako posebna. Nosi povsem drugačno energijo in sporočila kot sonce. Če je sonce vladar veselja in motivacije, je ona kot ženska energija vladarica nežnosti in … čustev. Morda si že začutil(-a) vpliv prihajajočega luninega mrka tako, da si bolj čustven(-a) kot po navadi. Morda se ta čustva odražajo kot sentimentalnost ali pa si bolj razdražljiv(-a). Morda ti bolj ustreza mir ali pa več druženja. V vsakem primeru v obdobju mrka prihaja na plano več čustev, sanje so močnejše in podobno. Lunin mrk je nekaj, kar tisti, ki meditirajo ... preprosto ne izpustijo, saj je izjemno močan za namene meditacije. Le umu je potrebno pokazati ... kam se usmeriti. 

Dogodek bo potekal v živo na spletu, spremljaš ga lahko na računalniku, tablici, telefonu, preko zasebne povezave se v dogodek vključiš, po koncu pa ti bo na voljo posnetek (7 dni), tako da si dogodek lahko ogledaš kadarkoli. 

Meditacija 7-ih sveč svetlobe in miru

Aktivirajo se:

  • Smrekova sveča: iz telesa odstranjuje tegobe in uravnovesi čakre
  • Lotosova sveča: presvetli strahove, nemir, težke okoliščine ali sence preteklosti
  • Vrtnična sveča: priklic ljubezni so sebe in kreiranje mirnih odnosov 
  • Lebdeča sveča: aktivira lahkotne misli in osredotoči na sedanji trenutek
  • Spiralna sveča: aktivira novo, pozitivno manifestacijo vseh želja 
  • Lunino-zvezdnata sveča: aktivira življenjsko poslanstvo in svetlobo duše
  • Piramidna sveča: ponudi energijsko zaščito 

Tvoje darilo večera 1: Budin navdih - dodatna, profesionalno posneta vodena meditacija, ki umiri strahove, iluzije in ti pusti ponovno zadihati

Tvoje darilo večera 2: Budin simbol in aktivacija za mir

Tvoje darilo večera 3: Darilni bon presenečenja v vrednosti 25 eur 

 Tvoje darilo večera 4: Darilni bon presenečenjea v vrednosti 30 eur

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Posnetek je na voljo 8 dni.


POMEMBNO!

Takoj, ko oddaš prijavo, sistem pošlje podatke za plačilo v tvojo e-pošto. To se zgodi instantno. V kolikor ne najdeš tega v glavni pošti, pokukaj v mapo PROMOCIJE, vsiljeno in podobno. Ali pa v iskalnik e-pošte vtipkaj DOBRODOŠLICA in najdi podatke na tak način. Enaka navodila veljajo za dostop do dogodka, v kolikor ga ne najdeš 24 ur pred oddajanjem. Ne velja za plačila s Paypalom ali kreditno kartico - v tem primeru lahko naročilo zaključiš takoj. 

Mir je pot do manifestacije. Mir je sreča, ki jo išče vsako srce. Vabljen(-a). 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 16. maja
od 21:00 do 22:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.