ČUDEŽNE SANI V LETO 2021 – čarobno meditacijsko potovanje v novo leto (na spletu)

DOGODEK

ČUDEŽNE SANI V LETO 2021 – čarobno meditacijsko potovanje v novo leto (na spletu)

Meditacija s čudežnimi darili - tako eteričnimi ... kot čudežnimi.

Leto 2021 je leto, ki prinaša novo zavest in nove energije. To bo leto, ki bo manifestacijsko podprlo vsakogar, ki bo zaupal in sledil sebi. Zato te vabim, da vstopiš vanj z mano in še z nekom …

Padla je mistična noč. Severni sij je zaobjel zvezdno nebo in tem svetlikajočim se lučkam zameglil pogled na Zemljo. Tam v daljavi se sliši stari zvon in zdi se, da nekaj naznanja ... Skozi okna, ki jih krasijo zimske rože se vidijo topla ognjišča in ljudje, ki v rokah držijo skodelice vročega kakava, iz katerih se kadi. Vse je tako pravljično, a v srcu čutiš, da nekaj prihaja … Da se bo kmalu nekaj zgodilo … Nekaj čudovitega. 

In ne zdržiš več. Obuješ si tople zimske čevlje, nadeneš plašč, si na glavo povezneš kapo s cofom in se podaš v mistično noč. Korak za korakom hodiš po zmrznjeni ledeni skorji, ki se svetlika v mesečini. V polarni noči se vidi sapa in srce ti razbija … Slišiš nekakšen klic, ki prihaja globoko iz tebe. Iz tvojega srca …

In končno. Tam je. Na robovih oči se ti naberejo tople solze ganjenosti, ko ga končno uzreš. Tam pred teboj, na čudovitih belih snežnih saneh, v katere so vpreženi veliki beli severni jeleni, sedi …on. Bog. On, ki te ljubi brezpogojno. Že od nekdaj te ima rad in te čuva kot punčico svojega očesa. 

In tokrat te vabi na nepozabno potovanje s snežnimi sanmi v leto, ki prihaja.

To bo meditacijsko popotovanje, ki ti bo pokazalo, kako lepo je tvoje življenje in kaj ima leto 2021 pripravljeno zate. Te zanima? Potem pa le skoči na te sani, kajti tam te že čaka topla odeja, s katero se pokriješ. Bog se ti nasmehne, tleskne z jezikom in jeleni potegnejo sani naprej. Pa naj se potovanje prične!

V tem edinstvenem meditacijskem popotovanju ti Bog:

 • razkrije, katere priložnosti prihajajo v tvoje življenje zato, da jih prepoznaš in zagrabiš, ko bo čas
 • pokaže obraze ljudi, ki so pomembni za tvoje projekte, cilje, vizije
 • blagoslovi srčne želje in jih pošlje v vesolje v uresničitev
 • odgovori na tvoja vprašanja, katere odgovore že dolgo iščeš
 • To bo vožnja tisočerih blagoslovov, odgovorov in daril …
 • Vse dokler se vajina pot ne konča v pravljični deželi, kjer je vse pripravljeno na … tvoj prihod. In tam srečaš svoje angele, vodnike …, ki bodo s tabo v letu 2021. 
DARILO VEČERA: POSNETA MEDITACIJA "ETERIČNA PUŠČICA"
 • Ker pa želim, da s temi pomembnimi uvidi nadaljuješ tudi doma, imam tukaj zate čudovito darilo! Po spletni meditaciji »Čudežne sani v leto 2021«, ki jo bom vodila v živo, ti sedaj podarjam še eno meditacijo, katero sem zate posnela v studiu in jo lahko izvajaš doma.
 • Meditacija »ETERIČNA PUŠČICA« je meditacija, ki jo izvedi na začetku tedna in katera ti bo pomagala postaviti energijo posameznega tedna. Dala ti bo uvid dni, ki so pred teboj, te usmerila k pomembnim energijam, ki bodo v tem tednu ključne zate in te celo opozorila pred napačnimi odločitvami. To je meditacija, ki jo lahko izvajaš redno in katera lahko postane tvoja dobra prijateljica, ki ti bo prišepnila nove korake. 

Na tem večeru bova Cristy in Mihael razkrila še eno naše veliko presenečenje, katerega ... ne pričakuje nihče! 

POSEBNA PRAZNIČNA PONUDBA Začetek leta bomo v duhovnem ateljeju Potovanje duše med drugim otvorili s petimi izjemnimi spletnimi meditacijami. To so meditacije, ki bodo med seboj povezale pet edinstvenih datumov, v času katerih se zgodijo pomembni kozmični premiki. In takrat želimo, da si z nami. Zato so nam praznični škratki prišepnili čudovito priložnost, ki ti bo pomagala ustvariti izjemno leto 2021 in katero lahko izkoristiš že danes. 

 • Na voljo ti je praznični paket RUDOLF, ki vključuje pet meditacij v živo preko spleta, poleg katerih prejmeš tudi 5 posnetih vodenih meditacij za delo doma. Torej 10 čudovitih meditacijskih popotovanj, ki te bodo vodila in gradila korak za korakom.
 • Prispevek za paket 10ih meditacij je 80 eur! Torej le 8 eur na meditacijo! Ta paket ti bo omogočil, da boš z nami začel/a konec starega leta in začetek novega na najbolj izjemen način

Kako dostopaš do paketa Rudolf?

 • Ko se prijaviš na prvo meditacijo, ki bo 30.12. vpiši v prostor za darilno kodo JELENČEK RUDOLF. To te bo nato avtomatsko registriralo tudi za naslednje 4 meditacije (torej prijave za ostale ne potrebuješ s to kodo oddajati). Prispevek poravnaš enkratno (torej 80 eur) in tako imaš dostop do vseh teh čudovitih meditacij - 5 na spletu v živo in še 5 dodatno posnetih, profesionalno vodenih meditacij za prenos na telefon ali računalnik. Tematike in dodatna darila so opisana v vsakem dogodku posebej.  Seveda pa se lahko prijavljaš na vsako meditacijo posebej, vendar ta možnost ne vključuje popusta na meditacije in 5 vodenih meditacij za delo doma.
 • V kolikor želiš ta paket podariti, zapiši to v komentar in ime in e-poštni naslov obdarovanca, obdarovanke, pa ti bomo pripravili darilni bon, ga poslali na tvoj e-poštni naslov, njega ali pa njo pa dodali v vse te prelepe spletne dogodke. 

Seznam meditacij z datumi, ki so vključene v paket Rudolf:

 • 30.12. – Čudežne sani v leto 2021 (vodi Cristy) 
 • 11.1. - Portal 11-1 in Enajst Angelskih snežink želja ob poravnavi Jupitra in Merkurja (vodi Cristy) OPIS TUKAJ - KLIKNI
 • 28.1. - Licenca za čarovnike (vodi Mihael) OPIS TUKAJ - KLIKNI
 • 11.2. - Auror: Prejem svetlobnega meča (vodi Mihael) OPIS TUKAJ - KLIKNI
 • 17.2.  - Podeljevanje Angelskih blagoslovov (vodi Cristy) OPIS TUKAJ - KLIKNI

Na tem večeru bova Cristy in Mihael razkrila še eno naše veliko presenečenje, katerega ... ne pričakuje nihče! Izjemno bo! Vabljen, vabljena!

Naj meditacija skreira čudeže leta 2021!

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 30. decembra
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur (ali kot del darilnega paketa, preveri v opisu)

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.