Dve meditaciji manifestacije na spletu: Vrata uspeha in Planetarno prizemljevanje

DOGODEK

Dve meditaciji manifestacije na spletu: Vrata uspeha in Planetarno prizemljevanje

Te zanimajo tvoji lastni spomini uspeha iz preteklih življenj? Bi se rad/a uskladil/a s frekvenco zemlje?

Vsak ima v sebi dotik ustvarjanja. Moč s katero lahko pritegne obilje v svoje življenje, obilje vseh vrst. V človeku so zapisane kode manifestacije, katere ob aktivaciji ustvarjajo materialno, čustveno in duhovno obilje. Ter zanima katere so in kako lahko do njih dostopaš ti? Vabljen/a na meditacije manifestacije, katere ti bodo pomagale odkleniti tvoje duhovne potenciale. V tem letu bo manifestacija močnejša kot kadarkoli prej, zaradi poravnave planetov Plutona in Saturna, zato je pravi čas, da se spomniš svojih resničnih zmožnosti.

Spletno meditacijo lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Zate so mi eterične sfere predale posebno vrsto meditacij … s prav posebnim namenom. In sicer je ta namen aktivirati sposobnost manifestiranja obilja.


V prvi meditaciji:

  • odpotujeva v tvoje najuspešnejše preteklo življenje in tam odpreva skrivnostna vrata uspeha. Za njimi se spomniš ključnih spominov o uspehu (prava znanja, odnos do življenja, zapisi samozavesti, talenti ...) 
  •  te zapise, spomine, nato zapiševa v tvoje trenutne celice zato, da lahko tukaj ponovno ustvarjaš uspehe

Za meditacija ti bo pokazala, česa vse si že zmožen/zmožna, pa tega mogoče niti ne veš. Ta meditacija vedno pozitivno preseneti vse, ki jo opravijo ... Ta meditacija ti bo povrnila zaupanje vase kot tistega/tisto, ki sam/a tlakuje svojo pot. 
V drugi meditaciji:

  • odpotujeva na energijsko točko planeta Zemlja
  • tam se uskladiš z trenutno zemeljsko frekvenco zato, da lahko hitreje ustvarjaš obilje
  • ta uskladitev pospeši tvojo manifestacijo 

 Vabljen(-a), naše spletne meditacije namreč pričarajo čarovnijo kar pri tebi doma. 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Danes, 29. maja
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.