Eksplozija sončevega mrka: Krogla prerokbe in eksplozivne manifestacije v kraljestvu nadangelov

DOGODEK

Eksplozija sončevega mrka: Krogla prerokbe in eksplozivne manifestacije v kraljestvu nadangelov

Sončev mrk. Mistika in alkimija brez primere. Odkrivajo se skriti portali in skozi njih prihajajo alkimistična bitja. Zemlja takrat doživi močno spremembo v svoji frekvenci in tokrat bo to vplivalo na vsako živo bitje. 

Tisti, ki bo znal videti naprej, bo imel možnost manifestirati. Le ne obrni se nazaj. Na tak večer je pomembno, da gledaš le … naprej. Tja, kjer teče zlato obilje in kjer se svetijo energije visokih frekvenc.

Na ta mistični večer ti bom pomagala »čarovnica« po duši. Odpeljala te bom v globoko mistično meditacijo, ki ti bo pomagala, da te energije izkoristiš maksimalno in pozitivno manifestacijsko. Ta meditacija bo vsekakor … drugačna.

Ustvari v sebi kroglo prerokbe. Tokrat te povežem z nadangelom, ki ga ne poznajo mnogi. Ime mu je Emmanuel, nosi v sebi kombinacijo moči nadangela Mihaela in nadangela Zadkiela. Predvsem pa je unikaten. Ne izbere za globoko alkimijo vseh. A na ta večer izbere tebe … V rokah nosi zlati ključ in odpira zlata vrata do dimenzije kraljestva nadangelov. 

Čas je za močno energijsko aktivacijo v kraljestvu nadangelov

 • Emmanuel te odpelje v kraljestvo nadangelov, kjer se "izvajajo" naloge in podpore nadangelov v skladu z zakonom svobodne volje vsakega prebivalca Zemlje
 • Tukaj požgeš naprej svoje stare zapise pomanjkanja ljubezni do sebe in pomanjkanja na splošno
 • Skreirala se bo tvoja nova energijska sestava- novo razmišljanje, ljubezen do sebe, postavljanje osebnih meja in zaupanje v svojo pokončno držo.
 • Nato dobiš svežo priložnost za nenavadno hiter zasuk vseh situacij v pozitivno.
 • Da pa bi to nato lahko prenesel(-a) iz kraljestva nadangelov na Zemljo, bosta z Emmanuelom znotraj tebe naredila portal  preko tvojega srca - tam se bo kreiral močan naboj hvaležnosti za vse dosedanje smisle in izkušnje in vere v to, da je sedaj lahko drugače. 
 • Ustvarilo se bo nekakšno notranje praznovanje, katerega boš nato poslal(-a) ven v svet in ga obvestil(-a) o svoji novi verziji sebe.
 • V kraljestvu dobiš glede na to, da se boš na novo prerodil(-a) dodatne angele varuhe in eterične zaveznike s čisto novimi in malce bolj drznimi nalogami. 
 • Določene nadangele ti bo samo tokrat dano prositi tudi za tvoje ljubljene - da pazijo na njih, zato, da je tvoje srce lahko mirno in se posveti sidranju novo nastale podobe.
 • Vse to bo manifestacijsko s vibracijskim popotovanjem podprl sončev mrk, ki bo resetiral energije in potisnil nove, boljše manifestacijske frekvence v tvoje življenje. 

Tvoji darili večera:

 • Posnetek dogodka, ki ti bo na voljo 7  dni.
 • Še dodatna posneta vodena meditacija, ki je krajša za prenos na telefon in se jo dela ob polni luni, luninem mlaju, mrkih in podobno za dodatno manifestacijsko moč. Je kratka lepotica za katero zagotovo najdeš čas Meditacija nosi naslov "Notranji ključ"

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 10. junija
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.