Levčkova delavnica (otroška)

DOGODEK

Levčkova delavnica (otroška)

Vikend je ravno pravšnji čas za odklop misli od obveznosti in priklop na razvedrilo, ki zagotavlja levčkovo ustvarjalno dogodivščino. Vstopili bomo v tropske gozdove, kjer bomo pozdravili levje družine, jim namenili pozornost in blagoslove ter ustvarili za nas pravi unikatni levji okras. 

Tematske sobote so prav posebna vrsta delavnic, ki so namenjene posameznim vrstam živih bitij, ki sobivajo z nami na planetu. Lady Gaia, mati narava, daje nam in drugim vrstam bitij dom, kjer bivamo in soustvarjamo na našem planetu. Zelo pomembno je zavedanje tega, da ustvarjamo skupaj, smo del narave in narava del nas, ravno tako bitja, ki nas obkrožajo ali pa so malce bolj oddaljena od nas, kljub temu pa se zavedamo, da obstajajo in jim namenimo pozornost, ki jo potrebujejo. Potrebujejo jo one, oni, potrebujemo jo mi, zato da lahko naredimo naš svet lepši, prijaznejši, bolj osveščen in zaveden, da si ti, jaz, mi, soustvarjalci in imamo moč, da pripomoremo k temu, da se naša Lady Gaia počuti bolje. Vrnila nam bo pomnoženo.  

Na tematskih delavnicah

  • spoznamo živalsko vrsto, rastlino, bitje, ki je del narave in se povežemo z njeno močjo ter namenom
  • tokrat so na vrsti pogumni levčki
  • posvetimo pozornost, raziščemo kaj potrebujejo
  • naučimo se poslati blagoslove in zdravilno moč, ki naravo podpre
  • izdelamo svoj edinstven izdelek, ki ga odnesete domov v svoj svet
  • izdelan izdelek posvetimo, ga aktiviramo, da deluje za nas, preko nas in za naravo
Priporočena starost otroka: od 6 do 12 let.

Trajanje: 90 minut

Potek: Starši otroke pripeljete v atelje, se spoznamo, prevzamem za uro in pol, vi pa imate ta čas priložnost, da čas namenite sebi in svojim ljubim stvarem. Nato pa se vrnete v atelje, kjer otroke ponovno predam v vaš objem <3
DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
Sobota, 12. septembra
od 10:00 do 11:30
PRISPEVEK

30 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.