Manifestacijski Pok 11-1: Božja koda

DOGODEK

Manifestacijski Pok 11-1: Božja koda

Vsako leto je ta portal tako zelo pomemben. Definira energijski tok leta, ki je pred teboj. Potrebuje tvojo »izjavo« - kam greš in kaj si resnično želiš?

Številka 1 je številka novih začetkov, motivacije in kreacije. Predvsem lastne kreacije. Je številka pozitivnih misli in vibracij. Če pa bi to številko prevedli v angelski »jezik«, bi se sporočilo glasilo tako:

»Kar misliš, postaneš. Tvoje misli so močnejše ustvarjalke, kot si sploh lahko predstavljaš. So lahko tvoje prijateljice ali pa težavne učiteljice. In kaj si želiš, da so zate? Posveti nekaj časa zaupanju. Zaupanju v Angele in Stvarnika. Vase. Ko pridejo trenutki preizkušenj, naredi vse, da ponovno ustvariš pozitiven miselni tok. Tok zaupanja v nevidne blagoslove. Obrestovalo se bo.«

Numerološki manifestacijski portal pod okriljem številke 1, ki se kar 3-krat ponovi, zagotavlja, da se bo vse začelo znova. Boljše. Večje. Pozitivno.

Vrni se na začetek. V um Boga. Ustvari Božjo kodo, ki ima dostop do najbolj ultimatne, pozitivne manifestacije, kar jih obstaja.

To je izjemen dogodek meditacije na spletu, kjer:

  • izveš od Cristy skrite pomene številke 1 in kako jo lahko uporabiš za svojo manifestacijo
  • doživiš neverjetno povezavo z Stvarstvom in pojdeš naravnost v vir vsega dobrega
  • prejmeš za darilo spisane numerološke kode in navodila za njihovo uporabo (npr. kako aktivirati energijo obilja v postavljanju cene ali v točno določenih datumih in podobno)
  • prejmeš spisanih 11 znakov, ki bodo s teboj in ti bodo prinašali točno določena navodila Stvarnika

Aktiviranje Božje kode

  • Aktiviranje 11-tih celic v možganih, ki bodo zadolžene za novo, pozitivno razmišljanje v 2022
  • Aktiviranje 11-tih točk na telesu, ki bodo zadolžene za razbremenitev telesa (metoda pritiska za določeno razbremenitev)
  • Aktiviranje 11-tih točk v tvojem domu, ki bodo gostile visoke frekvence in tako skrbele za zaščito doma, kot tudi za njegovo obilje
  • Aktiviranje 11-tih besed za dnevno manifestiranje izidov, ki si jih želiš
  • Aktiviranje 11-tih Angelov za blagoslov 11-tim željam
  • Aktiviranje 11-tih znakov, ki vodijo v izpopolnitev življenjskega poslanstva ali pa prinašajo druge odgovore (te znake dobiš tudi spisane v svojih numeroloških kodah)

Darilo večera: Numerološke kode in 11 znakov (opis zgoraj)

 Posnetek dogodka ti je na voljo 7 dni.

Vabljen(-a) v neponovljivo izkušnjo! 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Torek, 11. januarja
od 20:00 do 21:30
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.