SPLETNI LUNIN MRK ekskluzivno: Meditacija Angelskih zvezdnatih zeli & energijska koda zaščite

DOGODEK

SPLETNI LUNIN MRK ekskluzivno: Meditacija Angelskih zvezdnatih zeli & energijska koda zaščite

Prihaja kombinacija Angelsko - alkimitične moči. Jofiel in Aine.

Ta mrk je več kot poseben. Luna. Tako lepa, tako čudovita, tako skrivnostna, tako posebna. Nosi povsem drugačno energijo in sporočila kot sonce. Če je sonce vladar veselja in motivacije, je ona kot ženska energija vladarica nežnosti in … čustev. Morda si že začutil(-a) vpliv prihajajočega luninega mrka tako, da si bolj čustven(-a) kot po navadi. Morda se ta čustva odražajo kot sentimentalnost ali pa si bolj razdražljiv(-a). Morda ti bolj ustreza mir ali pa več druženja. V vsakem primeru v obdobju mrka prihaja na plano več čustev, sanje so močnejše in podobno. Lunin mrk je nekaj, kar tisti, ki meditirajo ... preprosto ne izpustijo, saj je izjemno močan za namene meditacije. 

Si v svetu, ki je včasih vse prej kot preprost. Zahteve, odnosi, pričakovanja. To je ta igra življenja. In v njej se trudiš, da si pozitiven/pozitivna. A včasih imaš česa tudi dovolj. In to je povsem normalno. Človek si. Človek s čustvi. Tudi ti potrebuješ pomoč in razbremenitev. Potrebuješ trenutke, ko nihče ne zahteva od tebe ničesar. Potrebuješ preprosto obnovitev, da bi vse ponovno steklo. In tvoja duša je poklicala na pomoč. In ta meditacija je odgovor na njen klic. To je meditacija za vse, ki se počutite preobremenjeni in potrebujete nazaj osebno moč. 

In le kdo bi bil bolj čudovit kot Ona. To je nadangel Jofiel. Nadangel Jofiel je izjemna nadangel, ki ureja kaotične misli ali okoliščine. Pomaga ljudem, ki potrebujejo ponovno videti lepote življenja. Verjeti v čarovnijo ustvarjanja. Je zelo spodbujajoča...kot nekakšna angelska mama. Zna potolažiti svojega otroka in mu dati zagon za naprej. Vedno verjame v svojega otroka. Torej ... vate.

A Jofiel ni sama, ko se z zvezdami igra Ona ... Aine. Znana kot vilinska kraljica in zaveznica zvezd in lune. Danes je tukaj ... zate. 

 V tej meditaciji boš povabljen/povabljena najprej v zvezdnati tempelj k Jofiel, ki ima zate pripravljene izjemne angelske zeli. Nato pa dobiš darilo od Aine - zaščitni plašč, ki odbije vse negativne energije. 

Te zeli bodo: 

  • odstranjevale vse težke občutke in skrbi s pomočjo zvezdnatega prahu
  • odstranjevale  energijske toksine iz telesa
  • odstranjevale posledice stresa s pomočjo lunine frekvence
  • odstranjevale vplive drugih ljudi nate
  • odstranjevale energijsko preobremenjenosti, ki ti ne da mirnega spanca ali miru na splošno
  • uravnovešale energijo vitalnih organov telesa
  • uravnovešale energijo kože - dotik pomladitve
  • vračale energijo pozitivnih misli  z močjo luninega mrka 
  • nato pa dobiš darilo od Aine - zaščitni plašč, ki odbije vse negativne energije. 
DARILO VEČERA:  poleg posnetka te vodene meditacije dobiš še dodatno darilo in sicer prelepo meditacijo za prenos na telefon z naslovom "Zvezdnata kupola", njen namen je vzpostaviti zaščito zvezd za vse, kar ti je pomembno in je dolga 18 minut, ko potrebuješ hitro energijsko zaščito. 

Ne zamudi tega pomembnega večera. Energije bodo nepredstavljivo mistične in močne. Vabljen (-a)
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 5. junija
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.