Meditacija ob materinskem dnevu: MAMA, DUHOVNA ZAVEZNICA

DOGODEK

Meditacija ob materinskem dnevu: MAMA, DUHOVNA ZAVEZNICA

Ko ponovno okrepiš zavezništvo z njo, ki ti je dala življenje. Za vse zemeljske in nebeške mame.

Zgodba med tabo in tvojo mami se je začela že veliko prej ...

Čudovita svetlobna ženska je sedela na terasi nočnega vesolja in pogledovala zvezde. Bila je zatopljena v svoje misli. Nekoga je čakala.  Bila je mirna in pripravljena na naslednji korak. To noč bo z nekom naredila novo dušno zavezo. Kajti pripravlja se scenarij za novo inkarnacijo. V nekem trenutku je zaznala, kako se ji je nekdo približal. Ozrla se je in videla obraz, katerega je dobro poznala - tvoj obraz. Skušaj sta bila že inkarnirana velikokrat. In tokrat bosta spet - ona kot tvoja mami in ti kot njen otrok. Pred vama se je razkril zlat pergament, dušna pogodba. Vzela sta vsak svoje pero in se podpisala. In takrat se je začelo vajino novo zavezništvo!

V življenju imaš veliko ljudi, a le redki so tako pomembni kot tvoja mama. 

 • Ona je tista, kateri je bila zaupana naloga, da prva sprejme tvojo dušo, da ti dobesedno ustvari zemeljsko telo in te rodi v ta svet.
 • Ona je tista, ki je vate zapisala prve zapise ljubezni, ti ustvarila prve spomine in te prva sprejela kot človeka. 
 • Ona je tista, ki je sprejela vlogo enega izmed največjih učitelj v tvojem življenju. 
 • Ona je tvoja ... mama.

Biti mama na planetu Zemlja je ena izmed najlepših izkušenj, sploh duši, kot si ti. A prav tako je ena izmed najzahtevnejših izkušenj. Da mama pomaga svojemu otroku zaživeti prav, mora sprejeti na tisoče in tisoče odločitev. Za nekatere je jasno prepričana kakšne so, za druge pa le upa, da se je odločila prav. Biti mama ni enostavno, kajti v roke ji je položena ogromna odgovornost. Ne samo, da mora poskrbeti za svojega otroka, ob vsem tem mora razvijati in učiti tudi sebe. Desetletja in desetletja mora opravljati dvojno delo in oba si želi opraviti tako kot je treba. Tebe želi naučiti o življenju in ti omogočiti tisto, kar potrebuješ, da lahko živiš svoje poslanstvo in sebi želi uresničiti svoje sanje. Včasih ji uspe, včasih pa ne. Včasih ji enostavno zmanjka časa, moči, razumevanja ... Mogoče je tvoja mama dobra mama. Mogoče misliš, da je slaba mama. Mogoče je tvoja mama postala že angel na nebu. Ne vem, kdo je tvoja mama. Vem pa nekaj - da si zasluži posebno mesto v tvojem srcu in, da te ima rada. 

Zato današnji meditacijski večer posvečam tebi in tvoji mami. Posvečam ga mamam in njihovim hčeram ter sinovom. Posvečam ga enemu izmed najpomembnejših odnosov, kar jih človek ima!

Ta večer te bom popeljal v dve meditaciji, ki bosta okrepili tvoje zavezništvo z mamo, ti pomagali razumeti nerazumljeno in sprejeti potrebno. 

V prvi meditaciji:
 • spoznaš nadangel Gabriel, njo, ki je zaveznica mam. Odpeljala te bo nazaj v tvoje življenje in ti preko posebnih uvidov pomagala razumeti dušne lekcije, ki jih imaš s svojo mamo. Razkrila ti bo, kaj se učita drug od drugega. Prav tako ti bo razkrila, katere lekcije še prihajajo. 
 • se ti razkrijejo globji smisli o tem, zakaj je tvoja mama takšna kot je (zakaj je sprejela določene odločitve, zakaj tako razmišlja, zakaj ima takšna prepričanja ...). Dani ti bodo uvidi zato, da lažje razumeš vajin odnos in njo.
 • sproživa močne procese zdravljenja bolečin in težavnih občutkov, ki so nastali v tem odnosu in za katere je prišel čas, da se zaključijo. Čas je za odpuščanje in sprejemanje. 
 • prejmeš svetlobni blagoslov, ki bo ponovno okrepil vajino vez na način, ki je najboljši za oab/obe.
 • a meditacija ti bo pomagala razumeti odnos s tvojo mamo in ponovno postaviti ljubeč temelj razumevanja in sprejemanja med vama. 
V drugi meditaciji:
 • spoznaš višji jaz od svoje mame. Tukaj boš zelo presenečen(-a), ko spoznaš, kdo je tvoja mama kot duša. Verjemi, bistvo je očem nevidno. 
 • s svojo mamo določiš nove zaveze med vama - zaveze ljubezni, pomoči, podpore in sprejemanja. Te zaveze skleneš z njeno dušo in bodo predstavljale nov standard vajinega odnosa za prihodnost. 

DARILO: tokrat ti podarjam DVE MEDITACIJI, kateri sem posnel v studiu zate.
 • Prva meditacija z naslovom BUDINA MAMA je namenjena tebi. Popeljala te bo v budistični tempelj, kjer srečaš Budino mamo, ki ti predala globji dar razumevanja materinske energije. Ona je rodila enega izmed največjih mojstrov tega vesolja, Budo, zato ve, kaj je pomembno, ko se gre za materinstvo. Ta meditacija te bo dnevno učila o vsem, kar moraš vedeti kot sin, hči. 
 • Druga meditacija z naslovom DRAGULJ V MENI, pa je namenjena tvoji mami. To meditacijo podari svoji mami kot darilo. Če je tvoja mama v nebesih, to meditacijo podari ženski v tvojem življenju, ki je mama in jo imaš rad(-a) in jo spoštuješ. Ta meditacija bo v njej odklenila notranji stik z njo in ji pokazala, kako čudovita je in kako plemenito vlogo opravlja na tem svetu. 

Ta meditacijski večer bo izjemen. Podal bo mnoge odgovore, ki jih potrebuješ.

 • Ta meditacija je čudovito darilo za materinski dan, s katerim pokažeš svoji mami, da jo imaš rad(-a).
 • Meditacija po potekala NA SPLETU, vsa darila prejmeš v povezavi, ki ti jo pred meditacijo pošljem na tvoje elektronski naslov.
 • POSNETEK MEDITACIJE ti bo na voljo še več dni, zato ga lahko pogledaš tudi kasneje. 

Veselim se, da se vidiva, do takrat te pa lepo pozdravljam.

 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 26. marca
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.