SPLETNA MEDITACIJA! Aktivacija dodatnih Angelov varuhov in zaščita energije

TEČAJ

SPLETNA MEDITACIJA! Aktivacija dodatnih Angelov varuhov in zaščita energije

Spomladansko enakonočje in naš prvi spletni dogodek!

Smo na prelomni točki leta. Spremembe plešejo. Odločile bodo energije planetov. In kam greš ti, draga duša? Kajti Svetloba in Angeli ti ponujajo, da stopiš na novo stopničko. Višjo. Greš na raven višjega zavedanja. Aktiviraš Angele v svoje življenje. A ker so Angeli bitja visokih vibracij, potrebuješ za iniciacijo njihove enrgije tudi ti višjo energijo. In sedaj se le-ta na kolektivni ravni potrebuje. Vsekakor ti bo pri tem pomagalo spomladansko enakonočje. 

KER ŽELIM, DA TE ENERGIJE PRIDEJO V VSAK DOM, TE VABIM NA SPLETNO PREDAVANJE IN SPLETNO MEDITACIJO V ŽIVO, KI BO RAVNO NA SPOMLADANSKO ENAKONOČJE. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo. 

Ker smo morali odpovedati dogodek, ki bi bil v živo na ta poseben datum v hotelu InterContinental, sem našla način, da vseeno ne ostaneš brez teh aktivacij na tako pomemben dan.

POZOR! Ker sistem "prenese" broadcasting le 200 udeležencem naenkrat imam na voljo le še 8 prostih mest. To je prav poseben sistem, kjer boste v živo lahko postavljali tudi vprašanja!

In zakaj je enakonočje tako posebno in pomembno?

 • ker sproža močne energijske portale, ki podprejo Naravo in človeka
 • ker močno vpliva na našo zavest
 • ker sproža prave čarovnije
 • ker močno doseže srčno čakro.
Dogodek je 2-urni in prinaša naprej predavanje na temo Angelske intervencije

 • Povedala ti bom kako sodelovati z Angeli v obdobju, da boš v stiku z njimi, četudi od zunaj prihajajo negativne informacije. 
 • Naučim te dnevnih aktivacij z Angeli, ki bodo skrbele za tvojo visoko vibracijo. 
 • Naučim te energijsko zaščititi svoj dom z Angeli. 
 • Vsi, ki boste na meditaciji boste namreč dobili 3 energijske aktivacije in en izredni Angelski blagoslov: pripravila sem ti pdf datoteko, ki jo dobiš po e-pošti po dogodku in vključuje delo s tem dodatnim Angelom varuhom za to obdobje, prav tako pa dodajam še energijske Angelske zaščite za dom, sprejem posebnega angelskega blagoslova skozi sliko Angela miru in ... in ... in naredila sem posebno aktivacijo Svetlobne družine.
 • To je neponovljiva aktivacija skupne, nove kolektivne zavesti (ne dobim dovoljenja od Angelov za to kar tako :))) vseh, ki se bomo "priklopili" na to Svetlobno družino. V tej zavesti je nadangel Mihael, ki je družino inicciral, ostali Angeli in vsi, ki se bomo v to družino povezovali v naslednjih tednih.
 • Namen? Podpirati pozitivo, en drugega in sidrati Svetlobo na Slovenijo, da bodo preizkušnje izzvenele! Ta aktivacija je nekaj najmočnejšega, kar sem naredila do sedaj in komaj čakam, da začne delovati, ko vam bo predana. Potrebuje se! Svetloba naj se vrne! 
Sledi meditacija v živo (potrebuješ slušalke!)

 • Aktiviraj dodatnega Angela varuha za to obdobje sprememb.
 • Očisti se vse negative, ki je morda prišla v tvojo energijo iz okolice. 
 • Očistivse negativne zapise in jih prepiši s pozitivnimi pričakovanji.
 • Močno dvigni svojo energijo z Angeli. 
Darilo: posnetek meditacije in samega predavanja bo na voljo tudi za tebe, ki bi morda dogodek zamudil(-a) in boš lahko meditacijo naredil(-a) kasneje. 
Darilo 2: energijske zaščite z angeli in ostale kratke energijske vaje, ki jih prejmeš v pdf datoteki 
TEČAJ VODI

Cristy Žmahar

DATUM TEČAJA
Petek, 20. marca
od 21:00 do 23:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.