SPLETNA Meditacija Manifestacije: Voditeljska moč El Morye in skrivna Bela bratovščina

DOGODEK

SPLETNA Meditacija Manifestacije: Voditeljska moč El Morye in skrivna Bela bratovščina

Ko eni izmed najsvetlejših vodnikov postanejo vaši osebni mentorji ...

Vsak ima v sebi dotik ustvarjanja. Moč s katero lahko pritegne obilje v svoje življenje, obilje vseh vrst. V človeku so zapisane kode manifestacije, katere ob aktivaciji ustvarjajo materialno, čustveno in duhovno obilje. Vas zanima katere so in kako lahko do njih dostopate vi? Vabljeni na meditacije manifestacije, katere vam bodo pomagale odkleniti vaše duhovne potenciale. V tem letu bo manifestacija močnejša kot kadarkoli prej, zaradi poravnave planetov Plutona in Saturna, zato je pravi čas, da se spomnite svojih resničnih zmožnosti.

Za vas so mi eterične sfere predale posebno vrsto meditacij … s prav posebnim namenom. In sicer je ta namen aktivirati sposobnost manifestiranja obilja in to prenesti tudi v vaš dom. Pravzaprav … iz vašega doma narediti manifestacijski portal. Takšne aktivacije se odvijajo na tak način … prvič! 


V prvi meditaciji bomo odpotovali k mogočnemu vodniku El Moryi

El Morya je eden izmed najbolj modrih vodnikov, ki delajo z nami. Je vodja Bele bratovščine in vrhovni vodnik za voditeljstvo. V svojih zemeljskih inkarnacijah je opravljal mnoge pomembne funkcije - bil je kralj, vojskovodja, državnik, pisatelj, politik ... Spoznal je vse najvišje aspekte vodenja na planetu Zemlja. 

Prva meditacija bo razkrila:

  • blokade v umu, ki vas zaustavljajo pred uresničenimi cilji
  • blokade v čustvenem sistemu, zaradi katerih se stvari še niso zgodile in katere vas ločijo od preboja
  • tehnike za krepitev ostrine mentalne energije, da boste lahko dojeli velike spremembe in našli ustrezne rešitve
  • aktivacijo kozmičnega uma, s katero boste dvignili frekvenco razmišljanja in vodenja

V drugi meditaciji se bomo srečali s skrivno Belo bratovščino

Bela bratovščina je združenje svetlobnih vodnikov, ki prihajajo iz vseh visokih civilizacij. Njihova vloga je, da sprejemajo ključne odločitve za razvoj vesolja in svetov, ki so v njem. Vodniki iz te bratovščine so nosilci izjemnih duhovnih znanj in mogočni duhovni vodje, ki imajo vpogled v širšo sliko vsakega. Oni so tisti, ki so mojstri sprejemanja pravih odločitev, razumevanja celostne slike, predvsem pa so izjemni pri napovedovanju naslednjega koraka. 

V tej meditaciji:

  • se vam razkrije, kateri so naslednji ključni koraki na področjih, ki so pomembna za vas
  • se vam pokaže, katere odločitve so prave za vas in katere ne
  • aktiviramo duhovno zavest tako, da boste sposobni dojeti višje frekvence kot do sedaj

Ti dve meditaciji bosta za vedno spremenili vašo notranjo moč!


POSEBNO DARILO za udeležence meditacije

Prejeli boste spisano iniciacijo, s katero boste lahko dostopali do vodnikov Bele bratovščine, prav tako pa prejmete tudi poseben simbol bratovščine, kateri dvigne zavest in frekvenco vsemu, s čimer se poveže. Iniciacijo prejmete na mail pred meditacijo.  

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 16. aprila
od 20:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.