Večer meteorskega dežja: Preslikava v zlato meteorsko zavest

DOGODEK

Večer meteorskega dežja: Preslikava v zlato meteorsko zavest

Preberi si o tej meditaciji, kajti energije te bodo popeljale do izjemnih razsežnosti.

Trikrat na leto se v vesolju odpre portal, ki omogoča, da skozenj stečejo manifestacijske energije, katere se drugače ne zgodijo in za katere se mora po navadi človek močno potruditi. A trikrat na leto, ob točno določeni uri, se pravila spremenijo. Takrat se odprejo vrata, ki v človeko življenje prinesejo skoraj magične moči. Takrat se v človeku aktivirajo izjemni potenciali. Temu lahko rečeš preprosto DARILO BOGA. Kot bi želel, da ljudje v inkarnaciji ne pozabijo, česa so v resnici zmožni. 

In eden izmed teh portalov, se bo odprl zelo kmalu! Pravzaprav prihaja na Zemljo!

Si slišal(-a) za mogočni meteorski dež, ki oblije Zemljo vsako leto maja? Nekateri so. A le redki poznajo izjemne močne energije, ki jih ta dež sidra na planet in v avre vsakogar, ki se jih zavedajo.

To leto bomo na noč najmočnejšega meteorskega dežja, 5.maja, z izjemno spletno meditacijo odprli svojo zavest in omogočili tej kozmični prhi, da v najgloblje dele nas zapiše vse skrite blagoslove. 

Ta meteorski dež se menuje Eta Aquarids in prinaša energijo, ki je sestavljena iz dveh energij: iz energije ozvezdja Aquarius in energije kometa Halley, ki kroži okoli Sonca. Aquariusova energija dobesedno raztaplja toksične vzorce in lekcije, energija Halleyja pa dobesedno zasidra sončno manifestacijo vate in za nekajkrat spotencira tvojo manifestacijsko moč. 

To noč se bodo zgodile spremembe, ki bodo spremenile življenja tistih, ki se bodo odprli tem energijam. Pa se mi pri njih pridruži tudi ti. Kajti ne zgodi se pogostokrat, da vesolje kreira namesto tebe.

Vabim te na meditacijo vesoljne kreacije, ki se bo zgodila v dveh povezanih delih. MEDITACIJA SE BO PRIČELA MALCE KASNEJE KOT PO NAVADI, OB 21H, SAJ BODO TAKRAT ENERGIJE MOČNE ZA TAKO POPOTOVANJE. 

V prvem delu bomo:

  • odpotovali na Aquarianske meteorite in pristali na njih
  • preslikali težavne lekcije in vzorce, ki upočasnjujejo tvojo energijo (strahovi, dvomi, karma, družinski vzorci ...) z njihovo unikatno svetlobo
  • spremenili tvojo biološko uro, ki narekuje obstoj negativnih zapisov v tebi tako, da bo tekla hitreje
  • iniciirali v notranjost tvojih možganov meteorno zavest za hitro dojemanje preizkušenj in iluzij
  • naredili popolno zvezdno očiščenje in ustvarili temelj za sidranje najvišjih zavesti ... vate
Nato se bo meditacija nadaljevala brez postanka v drugi del, v katerem bomo:
  • izstopili iz Aquarianskih meteorjev, ter pristali na SKRITI ELIPSI, po kateri Halleyjev komet potuje okoli Sonca
  • aktivirali meteorno sončno manifestacijo tako, da bomo potovali okoli Sonca
  • aktivirali vaše največje in najbolj srčne manifestacije (obilje, dobri odnosi, neverjetne priložnosti, zmage ...)
  • v tebi prebudili Sončno vladarico /Sončnega vladarja za obilno uresničenje tvojega življenja
DARILO VEČERA: v studiu profesionalno posneta vodena meditacija SONČNA KODA, katera bo v vsako vašo željo vnesla zapis najmočnejše zvezde našega osončja in jo tako napojila z meteorno energijo. Meditacijo si boste lahko prenesli na telefon, računalnik ...
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni.  

Ta meditacija je ENKRATNO popotovanje, kakšršnega nisem javno izvedel še nikoli. Do sedaj sem jo vedno uporabljal zase. Do sedaj, ko je čas, da njene energije delim tudi z vami. 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 5. maja
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.