Mogočna mistika luninega mlaja: Nathanielovi mostovi (na spletu)

DOGODEK

Mogočna mistika luninega mlaja: Nathanielovi mostovi (na spletu)

Še čisto malo in poletje se bo prevesilo v aktivno jesen. September trka na vrata in naznanja. da se bo vse odvilo na novo. Kam greš? V kakšni energiji? Narava bo ponovno spreminjala številne tokove, zato je potrebno požgati stare mostove. Začeti čisto drugače. Bolj odločno. Ko se bližamo poravnavi Saturna in Jupitra, bosta osebna in duhovna moč odločilni za usode mnogih. A usode se ne čaka. Usodo se kroji. 

Ali veš, zakaj se ti določene želje ne uresničujejo?

  • Ker za njih ni prostora. V kolikor imaš v sebi še vedno težka pričakovanja preteklosti, le-ta niso skladna z drugačno prihodnostjo.
  • Ker eterične vezi predstavljajo blokado v tvoji energiji.
  • Ker manifestacija potrebuje nov prostor z drugačno, lahkotnejšo energijo.

Si to ti? Čutiš, da je potrebno zadihati znova?

Potem ti bo všeč Njegovo ime. NADANGEL NATHANIEL. Nadangel Nathaniel je znan kot ognjeni Angel. Je Angel zaključevanja. Močno se zna soočiti z negativnimi energijami in jih preprosto požgati. Očistiti pot. Kdorkoli ga iniciira v svojo energijo ve, da je potem lažje. Dovolj začaranega kroga. nova priložnost življenja. Da, vse to prinaša prav On. 

Čas je za požgane mostove z Nathanielom. Ko stopiš na njegov most ... 

  • za seboj pustiš stare podzavestne vzorce
  • za seboj pustiš razočaranja, v kolikor so te ljudje prizadeli - jih lahko končno spustiš
  • za seboj pustiš neodpuščanje
  • za seboj pustiš strah, ki se je rodil ob "neuspehih" - poskusi znova!
  • za seboj pustiš šibko manifestacijsko moč - naj jo Nathaniel sedaj pomnoži za dobre rezultate
  • ko je pot očiščena z ognjeno motivacijo podpri svoje delovanje, čustva in misli
  • ko je pot očiščena z ognjeno motivacijo podpri svoje želje in sanje 

In vse to na večer luninega mlaja. 

Lunin mlaj, drugače imenovan tudi "prazna luna" je prav posebna energija, ko se luna zadržuje v istem znaku kot mogočno sonce in zato ta združitev naznanja vibracije, ki prinašajo: nove začetke, pogum, dvig energije, zagon, možnosti novih poznanstev, poslovnih dosežkov , itd. Med luninim mlajem pride do ogromnega pritoka energije in če jo znamo dobro izkoristiti z meditacijo, poglobi naša doživetja (prav tako kot polna luna) in manifestacijo našega namena. Lunin mlaj je dober začetek za nove stvari, saj z njim tudi Luna prične nov cikel. Niz meditacij ob luninim mlajih bo vedno namenjen temu, da za seboj pustimo staro in manifestiramo novo. Vsak mesec pa vas ob luninem mlaju čaka drugačna tematika.

DARILO VEČERA: še dodatno, profesionalno posneta vodena meditacija za dnevno rezanje eteričnih vezi, da se ti ne nabirajo tuje energije
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 19. avgusta
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.