Enakonočje & praznik Morgaine: Aktivacija svetih rastlin čarodejstva - RAZPRODAN

DOGODEK

Enakonočje & praznik Morgaine: Aktivacija svetih rastlin čarodejstva - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Ob enakonočju zagorijo sveče in v skritih jesenskih gozdovih se odvijajo prelepi in mistični obredi. Enakonočje predstavlja čarodejski sveti datum in praznik imenovan “Mabon”. Ta praznik pa je še posebej posvečen izjemi čarodejki Avalona .... Njej ... mogočni Morgaine. 

Morgaine je kot čarodejka “mentorica” vse, ki iščejo sebe, samozavest, ter hočejo na novo odkriti svoje zmožnosti manifestiranja. Predvsem tako, da si zaupajo in imajo radi. Meditacije z njo predstavljajo skrivnostna popotovanja, ki pa so visoko učinkovita. Kaj hitro ugledaš rezultate te meditacije v svoji resničnosti ... če se le prepustiš ... Morgaine. 

Tokrat ima zate prav posebno aktivacijo svetih rastlin čarodejstva ... 

  • Zdravilni lokvanji: razbremenijo tvoj stres, ki se je pokazal na telesni ali čustveni ravni
  • Čarodejski cveti grm: cvetovi ti ponudijo čaj, ki vrača samozavest in samospoštovanje
  • Rdeči nočni maki: so maki pozitivnih misli, zaupanja in novih pričakovanj dobrega
  • Skrivnostna sekvoja: preko nje prejmeš skrivnostno in unikatno sporočilo le zate iz čarodejskih sfera - močno intuicijsko sporočilo
  • Manifestacijske gobe: naj aktivirajo zate vse tvoje želje in sanje - manifestiraj po čarodejsko

Darilo večera: še dodatna, profesionalno posneta, vodena meditacija “Morgainina goba”. To je kratka, dnevna meditacija, ki na hitro podpre eno izmed tvojih želja. Katera je najbolj pomembna? To veš sam(-a). Naj bo blagoslovljena! 

Darilo 2: darilni bon v vrednosti 40 eur

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek še 8 dni in meditacijo lahko narediš kadarkoli. 

Se te veselim! Cristy

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 23. septembra
od 21:00 do 22:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?