Lunin mlaj: NATHANIELOV energijski konec & energijsko čiščenje tvojega prostora (na spletu)

DOGODEK

Lunin mlaj: NATHANIELOV energijski konec & energijsko čiščenje tvojega prostora (na spletu)

Lunin mlaj: NATHANIELOV energijski konec & energijsko čiščenje tvojega prostora (na spletu

Lunin mlaj, drugače imenovan tudi "prazna luna" je prav posebna energija, ko se luna zadržuje v istem znaku kot mogočno sonce in zato ta združitev naznanja vibracije, ki prinašajo: nove začetke, pogum, dvig energije, zagon, možnosti novih poznanstev, poslovnih dosežkov , itd. Med luninim mlajem pride do ogromnega pritoka energije in če jo znamo dobro izkoristiti z meditacijo, poglobi naša doživetja (prav tako kot polna luna) in manifestacijo našega namena. Lunin mlaj je dober začetek za nove stvari, saj z njim tudi Luna prične nov cikel.

Pa vendarle ... Pa vendarle številni ljudje ne morejo začeti znova. Narediti nekaj drugače. 

Ali veš zakaj je temu tako? Ker stare energije zahtevajo svoje. 

V zadnjem času sem veliko slišala, da se je dogajalo sledeče
  • da so se končevali odnosi brez razlage ali zaključka
  • tako zaključevanje pusti energijski vtis, ki se ves čas ponavlja - možgani ne morejo zaključiti procesa in najti smisla, zato ves čas "vrtijo" en in isti film in ne pustijo dalje
  • namesto da bi kreiral(-a) se miselno ves čas vračaš v preteklost in ...
  • eterične vezi predstavljajo blokado v tvoji energiji.

Si to ti? Čutiš, da je potrebno zadihati znova?

Potem ti bo všeč Njegovo ime. NADANGEL NATHANIEL. Nadangel Nathaniel je znan kot ognjeni Angel. Je Angel zaključevanja. Močno se zna soočiti z negativnimi energijami in jih preprosto požgati. Očistiti pot. Kdorkoli ga iniciira v svojo energijo ve, da je potem lažje. Dovolj začaranega kroga. nova priložnost življenja. Da, vse to prinaša prav On. 

Nadangel Nathaniel bo naredil poseben most med teboj in nezaključenim

  • srečaj se z višjimi jazi ljudi, s katerimi so stvari ostale nedorečene
  • ti doreči, kar želiš in zaključi - zapri posebna Nathanielova zlata vrata, ki omogočajo, da situacije s temi ljudmi pustiš za seboj
  • poslovi se - pusti te ljudi da gredo 
  • ato pa bo napočil čas, da energijsko prečistiš z Nathanielom svoj dom, saj se je tam nabralo veliko težke energije zaradi tvojih miselnih "trpljenj" - to bo zelo posebno čiščenje tvojega doma, da se mu zviša frekvenca 
  • tudi jaz bom pošiljala Svetlobo v vse vaše domove preko posebne aktivacije
DARILO VEČERA: še dodatno, profesionalno posneta vodena meditacija "Varuh doma", ki je zelo mistična in zna ščititi tvoj dom. Aktiviraj svojega varuha doma. Meditacijo lahko preneseš na telefon ali računalnik. 
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni.  

 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Jutri, 12. aprila
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.