Nebesa klepetajo: Spletni odgovori tvojih Angelov

DOGODEK

Nebesa klepetajo: Spletni odgovori tvojih Angelov

Ko potrebuješ vedeti...

Cristy Žmahar sem s knjižno uspešnico Nebesa odgovarjajo Sloveniji približala odgovore Nebes. A vprašanj nikoli ne zmanjka. Prav tako kot ne zmanjka življenjskih zgodb in izkušenj. Iz dneva v dan se odvijajo zgodbe, ki sprožajo vprašanja in v ljudeh se prebujajo težnje po odgovorih Nebes. Želite vprašati. Razumeti. Prejeti odgovore.

Leto 2020 je botrovalo temu, da imajo mnogi občutek, da "ne slišijo" več Angelov. kot da jih ni tukaj. Vse težje se je zase odločati "prav". Dvomi so na visoki ravni. Vem, da rabiš pomoč tudi ti. 

Rečeno- storjeno.

Cristy ti na meditacijah vztrajno odgovarjam na tvoja vprašanja in zate prevajam odgovore angelov in ostalih nebeških glasov. Tokrat dobrodošel(-a) v skupino Nebesa klepetajo na spletu. Skupina Nebesa klepetajo je skupina, ki želi rasti in razumeti dogodke vsakodnevnih dogajanj, prav tako pa si želi moči ustvarjanja. Je skupina povezovanja in novih prijateljstev. Vsaka zgodba in vsak odgovor Nebes bo pomagal tako posamezniku kot tudi celotni skupini. V drugih zgodbah tolikokrat prepoznamo svojo, kajne?

Tvoj priimek bo skrit drugim udeležencem, zato si anonimen(-na), zato bom izbrala le ime in pripadajočo številko- kar pomeni, da lahko vprašaš prav vse! Nihče ne bo vedel! Po koncu pa ti bo na voljo tudi posnetek!

Namen in cilji skupine:

  • ko se ti pojavijo vprašanja glede tvojih okoliščin si jih skrbno zapiši in poišči najbližji datum skupine: prijavi se in jo obišči s svojimi vprašanji
  • tvoj priimek bo skrit drugim udeležencem, zato si anonimen(-na), zato bom izbrala le ime in pripadajočo številko- kar pomeni, da lahko vprašaš prav vse! Nihče ne bo vedel!
  • na vsaki skupini bom Cristy odgovorila vsakemu udeležencu in prevedla odgovore njegovih angelov varuhov ali drugih nebeških bitij, ki bodo vodila z ljubeznijo
  • Angeli se bodo pokazali sami in pustili se bomo voditi nevidni sili ljubezni, ki nas bo vedno znova presenečala
  • Glede na rdečo nit večera bom nato Cristy izbrala ustrezno meditacijo (krajša  - 20 minut), ki bo čarobno zaključila druženje in večer

Zaradi izjemno individualnega dela bo skupina omejena na določeno število udeležencev in se bo po tem številu  zaprla. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 12. novembra
od 20:00 do 26. oktobra, 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

40 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.