Neponovljiv duhovni dogodek - MANTRA 108 - RAZPRODAN

DOGODEK

Neponovljiv duhovni dogodek - MANTRA 108 - RAZPRODAN

Naj skrivnostna koda vesolja aktivira tvoje življenje

DOGODEK JE ŽAL RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

To ni navaden duhovni dogodek. To je dogodek, ki bo za vedno spremenil tvojo notranjo kodo, s katero si povezan (-a) z vesoljem. Ta dogodek lahko v tebi aktivira skrito zavest, ki že leta čaka na klic. In tokrat se bo zgodilo. 

Vabim te na skrivnosten meditacijski večer, ki se bo zgodil samo enkrat ...

Moje ime je Mihael. No, to sem na Zemlji. Moji duši je ime drugače. Dolgo časa sem se pripravljal na to poravnavo. Zadnja leta sem nenehno astralno potoval med Atlantisom, Plejadami, Siriusom, Avalonom in planetom Zemljo. In iskal tisti sveti gral, ki bi mi pomagal razumeti sebe. Torej, kdo sem kot človek na Zemlji in kako delujem v odnosu do Vesolja. Najprej sem mislil, da je ta gral kristal. Pa ni bil. Nato sem misli, da je ta gral določena svetloba. Pa ni bila. Vse dokler nisem spoznal, da je ta gral … frekvenca. Točno določena koda. Koda ... 108.

Koda 108 je skrita pot popolnega ravnoveslja. Ali si vedel(-a), da:

- da imaš v svojem telesu 108 energijskih presečišč, katere lahko upravljaš sam(-a)?
- je razdalja med Zemljo in soncem je 108 kratnik premera Sonca?
- je razdalja med Luno in Zemljo je 108 kratnik Luninega premera?

To so skrite kode, zaradi katerih je Vesolje tako izjemno. Zaradi katerih si ti tako izjemen/izjemna.


 • Vesolje s to kodo že tisočletja gradi najpomembnejše povezave, preko katerih uči in vodi bitja in planete. Ta koda je te uskladi z Vesoljem ptako, da ga ... razumeš.
 • Ta koda ti pokaže kako živeti prav. Vate naloži znanje o smislu in ravnovesju življenja.
 • Ta koda je vtkana v sestavo človeške energije, sestavo sončnega sistema in sestavo mnogih duhovnih resnic že od nekdaj. In čas je, da jo spoznaš tudi ti.
 • Ta koda je odgovorna za mnoge čudeže in smisle življenja. Predstavlja namreč skriti recept, zaradi katerega življenje tistega, ki živi po njej, deluje. 

Vabim te, da se mi pridružiš na prav posebnem duhovnem popotovanju, ki se bo tokrat prvič zgodilo v takšni obliki kot se bo. Ta dogodek ima dva dela. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni. 

V prvem delu te povabim na MISTIČNO MEDITACIJSKO POPOTOVANJE:
 • odpeljem v misitčno meditacijo z mojstrom Budo, ki bo v tebi aktiviral kozmično kodo 108
 • z njo dvigneš svojo energijo 108krat, kar bo v tebi ustvarilo novo zavest tako, da boš lahko razumel(-a) višje duhovne resnice, hitreje prepoznal(-a) svoje cilje, poslanstva ...
 • koda 108 pospeši tvojo manifestacijo in ti pomaga hitreje graditi obilje
 • kodo 108 okrepi tvojo regeneracijo in dvigne zdravilno energijo lastnega telesa
 • preko te meditacije se Buda poveže s tvojim srčnim utripom in ti tako pomaga prepoznati prave sorodne duše, prijatelje hitreje ... Koda 108 te bo začela sama povezovati s pravimi ljudmi.
 • Buda bo s to kodo v tebi prebudil notranje razsvetljenje, ki bo podprlo vsa področja tvojega življenja
V drugem delu samo zate naredim mistično MEDITACIJSKO TERAPIJO:
 • tokrat izjemoma zate naredim meditacijsko terapijo. Ti ne rabiš narediti ničesar. Samo zaprl/zaprla boš oči in se prepustila. Med terapijo boš poslušal(-a) MANTRO 108, katere nismo predvajali še nikoli! Tokrat jo bomo prvič predvajali med meditacijsko terapijo. Tvoja naloga je samo, da se ji prepustiš.
 • vmes bom jaz zate naredil meditacijsko terapijo, kakršne nisem še nikoli.
 • zate odprem portal do kozmičnega središča kreacije
 • v njem zate aktiviram mistično kodo 108 in jo povežem v tvojo avro preko meditacijske terapije z namenom, da se v tvojem življenje začnejo dogajati čudeži
 • to terapijo sem iniciiral posebej za ta dogodek in je nisem naredil še nikoli prej. Prav tako človeštvo s to kodo še nikoli ni delalo na takšen način. 
 • In ta terapija bo moje DARILO ZATE!

Zakaj darilo?

Sam namreč stopam v novo obdobje življenja. Prihaja moj rojstni dan. Star bom 35 let. Zame se začenja zelo posebno obdobje, ki bo prineslo zaključene karmične lekcije in popolnoma novo manifestacijsko obdobje, ki bo prineslo popolnoma novo obilje. Nato pa so mi pričeli šepeptati duhovni vodniki. In dejali so, da naj na to novo popotovanje popeljem tudi tebe. In tudi tebi pomagam odpreti nova vrata nove prihodnosti.

Zato od mene v elektronski predal pred začetkom meditacije prejmeš tudi poseben simbol, katerega si natisni in ga med terapijo samo imej pod rokami.

S to meditacijsko terapijo ti bom pomagal znotraj tebe ustvariti poravnano energij, zaradi katere boš lahko skozi sebe kanaliziral(-a) novo duhovno moč!

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 10. avgusta
od 20:30 do 23:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

30 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.