NEPONOVLJIVO! Meditacija ob prestopnem letu: Aktivacija Merlinovega portala in čudežne rešitve (DARILO: Meditacijski cd)

DOGODEK

NEPONOVLJIVO! Meditacija ob prestopnem letu: Aktivacija Merlinovega portala in čudežne rešitve (DARILO: Meditacijski cd)

Zgodilo se bo prestopno leto. In v njem bo tisti samcat dan, ki bo drugačen. Zelo drugačen. 

Na ta dan se bo odprl poseben portal, ki je tako močan, da se odpre le vsake štiri leta.Na ta dan, 29.2., odprejo čarovniki svoja vrata in skozi njih povabijo tiste, ki so budni, v svoje svetove. 

A zakaj je letošnji portal tako pomemben? Ker je leto 2020 prineslo močno transformativne energije. 

Ali se v tem letu tudi vi počutite, da se nekatere stvari rušijo? Da nekatere stvari odhajajo iz življenja? Ja, včasih je lahko naporno. Včasih celo boli. 

Pa so mogočni čarovniški svetovi odprli portal ljubezni, skozi katerega bodo napojili vse, ki bodo za to prosili. Čas je, da se odpre ta izjemno redek portal in vas povabi v svetove miru, harmonije in aktivacij manifestacijske energije.

V prvi meditaciji bomo:

  • odprli portal do votline čarovnika Merlina
  • raztopili dvome in strahove, ki vas črpajo in upočasnjujejo
  • prejeli močno čarovniško podporo upanja in skrite blagoslove Avalona za dvig življenjske moči
  • prejeli avalonskega zmaja za vodstvo skozi izzivajoča obdobja

Ta meditacija vas bo ponovno zakrpala in okrepila, ter pripravila na naslednje korake.

V drugi meditaciji bomo:

  • odpotovali k vilam obilja, kjer bodo vile s posebnim zvezdnim prahom aktivirale obilje v vseh delih vašega življenja: v pozitivnih mislih, prijetnih čustvih, financah, o dnosih, karieri …, ter z njim posule tudi vaše želje in sanje. 

Leto 2020 je namreč leto, ki še posebno močno  podprlo vse resnične cilje in želje ... če boste zmogli v njih verjeti. 

Darilo: meditacijska zgoščenka – posneta vodena meditacija z naslovov "Skrivna aktivacija čarovniške manifestacijske energije." Ta meditacijska zgoščenka bo posneta samo za ta portal, 29.2. in jo bo mogoče dobiti samo takrat. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sobota, 29. februarja
od 19:00 do 21:00
PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.