Noč čarovnic: Čarovniške sobe samo-hipnoza za naboje pozitivnosti

DOGODEK

Noč čarovnic: Čarovniške sobe samo-hipnoza za naboje pozitivnosti

Ko čarodeji po celem svetu odpirajo mreže magije ... se na njo priklopiš tudi ti. Zaradi mističnosti večer pričenjamo malo kasneje, saj lovimo resnično alkimistične energije. Zato se bo meditacija pričela ob 21h in trajala do 23h. 

Ali veš, da "noč čarovnic" ni samo nek "izmišljeni" večer, ampak zagotovo najmočnejši čarodejski večer v letu? Ali veš, da to v resnici je čarovniški praznik, kjer:

 • čarodeji in čarodejke po celotnem svetu izvajajo močne manifestacijske obrede, ki se odvijajo v svetih prostorih, skrivnih gozdovih in tako dalje
 • velja nenapisano pravilo, da se morajo različni redovi čarodejev "pustiti pri miru" in si ne posegati en drugemu v energijo, zato da lahko pride do resetiranja magične moči? 

Da. Res je ta večer nekaj ... najbolj magičnega. Na tak večer je zagotovo najboljša odločitev:

 • priklopiti se na te čarodejske mreže, saj ta mreža podpira vsakega člana, ki na ta večer ali meditira na temo magije in manifestacije ali pa dela obred
 • okrepiti svojo moč, saj to na tak večer ni težko storiti
 • se spominjati svojih starodavnih moči čarodejstva, ki jih zagotovo nosiš iz prejšnjih življenj, v kolikor si izbral(-a) to meditacijo

Tokrat te vabim v skrivno, obredno čarodejsko hišo ... kjer te počakajo čarodeji in čarodejke vseh vetrov - od Merlina, Morgaine, Selene, Izis, Cassandre ... odpirale se bodo skrivne sobe in vsaka bo imela zate eno močno aktivacijo.

Vlak meglic, ki potuje med skritimi dimenzijami, te odpelje do čarovniške hiše, kjer te čaka sam vrh čarodejev in čarodejk ...

Odprlo se bo 8 sob, saj je 8-ka ultimatna številka obilja in neskončnosti

 • 1. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Merlin: hipnotiziraj svoje možgane, da bodo v vsaki situacij videli rešitev in ne težavo
 • 2. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Cassandra: spodbudi svojo podzavest, da bo ukrepala pri stvareh, ki se morajo zgodi in jih ne le "premlevala"
 • 3. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Izis: prekodiraj svojo čustveno moč in "hipnotiziraj" srce v spuščanje starih bolečin
 • 4. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Morgaine: aktiviraj hipnotične okoliščine z dobrimi izidi
 • 5. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Oya: prekodiraj svoje telo na samo-obnovitev - energijski preporod
 • 6. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Kirka: aktiviraj njen simbol in se spomni svojih preroških darov
 • 7. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Selena: aktiviraj hipnotične sanje za sidranje manifestacije v spanju
 • 8. Soba samo-hipnoze, ki jo odpira Rhiannon: numerološka soba skritega sporočila - kaj ti bo odkrila mistična ura in njene številke? Izveš po koncu meditacije.

Dvojno darilo le tokrat!

DARILO 1: Vsaka soba bo vključevala mističen čarodejski jezik, kot nekakšne starodavne čarovniške obredne "mantre", katere dobiš kot darilo potem tudi spisane, s kratkimi dnevnimi invokacijami in nasveti kako uporabiti te mantre. 

DARILO 2: Meditacija za spanje z 8 čarodeji in čarodejkami za manifestacijsko spanje. Meditacija nosi naslov "8 spalnih ključev"

Dogodek lahko spremljaš na telefonu, tablici, računalniku, potrebuješ samo internet, zasebno povezavo ti pošljem jaz. Po koncu ti je takoj na voljo posnetek, ki bo aktiven 7 dni. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Nedelja, 31. oktobra
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.