NOVO! Četrti sveti večer - Večer zlate skrinje

DOGODEK

NOVO! Četrti sveti večer - Večer zlate skrinje

Štirje čarobni večeri, ki bodo ta december zgradili tvoja krila

Prihaja čarobni december in le-ta bo poseben! Si pripravljen(-a)? Že veš kaj prihaja? Ja, seveda bodo tukaj cimetovi piškoti, božična darila, zvezdni sij in zimzelene smreke. A tokrat prihaja še nekaj ...  Nekaj skrivnostnega in magičnega. Nekaj kar bo v tvojem srcu prižgalo plamen. Nekaj samo zate. Prihajajo … SVETI VEČERI. 

Da, čas je za svetlobo. Čas je, da se ljudem povrne mir. Čas je, da se zbudijo hrepenenja in vera v čarovnijo. Čas je, da se ljudje zopet zaljubijo v svoja življenja. Dovolj trpljenja in strahu. Dovolj meglene prihodnosti. Ne, naj te zopet vodijo objemi, smisli in veselje.

In tukaj so. Sveti večeri. 

SVETI VEČERI so skrbno izbrani štirje večeri, ki postavljajo manifestacijsko energijo prihajajočega leta 2022. To so štirje decembrski večeri, ko bo skozi posebne portale k nam pripotovala … Nebeška garda. Z vso svojo pomočjo in podporo. Zate. Že dolgo časa te opazuje in točno ve, kaj potrebuje tvoje lepo srce. In sedaj prihajajo. Čudoviti svetlobni vodniki.

Sveti večer je posebno spletno meditativno-obredno doživetje. Česa podobnega nisva še nikoli naredila. V njem bomo namreč sodelovali vsi – ti, midva, vodniki. V tem večeru delava s tabo oba, Cristy in Mihael, vodiva te iz meditacije v aktivacijo, vmes pa skupaj ustvarimo pomembno orodje. 

Kako poteka Sveti večer?

 1. Najprej ti s povezavo, ki te bo vodila do našega spletnega dogodka, pošljemo orodja za aktualni sveti večer. Tokrat ti aktivno ustvarjaš z nami. Včasih bo Sveti večer želel, da rišeš, včasih pišeš, včasih režeš s škarjami... Boš videl(-a). Skratka, potrebno ti pošljeva v tvoj elektronski predal.
 2. Pridružiš se spletnemu dogodku in začneš magično popotovanje z nami.
 3. Sledi prvi del meditacije s prvim voditeljem meditacije. (enkrat bo to Cristy, enkrat Mihael)
 4. Nato sledi izdelava orodij. Glede na to, kaj se ti je dogajalo v prvem meditativnem delu, izdelaš orodje. Ne, skrbi, vse ti razloživa sproti. Vendar, ničesar ne delaj prej doma, vse bomo delali skupaj na Svetem večeru.
 5. Nato se nadaljuje aktivacija z izdelanim orodjem, katero vodi drugi voditelj meditacije. Npr. prvo meditacijo vodi Cristy in drugo Mihael. Ali pa obratno.
 6. Vsa spoznanja, obrede, aktivacije … uporabi sedaj v svojem življenju. 

Vsi sveti večeri so skrbno izbran sklop meditacijsko-obrednih energij, ki močno gradijo manifestacijo človeka v letu, ki prihaja. Pa naj ti pokaževa, kaj vse te čaka!

Četrti SVETI VEČER: Sveti večer Zlate skrinje (27.12. od 19:00 do 21:00)

V Vesolju je kraj, kjer prebiva On. Bog. To je svet najčistejših energij. In čas je, da vanj stopiš tudi ti. In vidiš njega. Jasno. Se pogovoriš z njim. Kajti pokazal ti bo nekaj, česar še ne poznaš - Zlato skrinjo. To je skrinja tvoje duše. V trenutku, ko si se odločil(-a) za inkarnacijo na planet Zemlja, so bili vanjo položeni zapisi za tvoje življenje. To so zapisi o tvojih dosežkih, izumih, spoznanjih, pa tudi zapisi o karmi, življenjskih lekcijah in preizkušnjah.

A tokrat se bo Zlata skrinja odprla zate. Kajti imaš možnost, da kaj dodaš vanjo, ali pa iz nje vzameš. To bo noč, ko ti bo Bog pokazal, da si v resnici gospodar(-ica) svoje usode. Si pripravljen(-a)?

Te zanima, kdo te kliče tokrat? Nebeška garda, ki bo na ta večer delala s tabo je: Bog in tvoj osebni vodnik

In čaka te izjemno popotovanje:

 • v prvi meditaciji odpotuješ z Mihaelom k Bogu
 • najprej narediš z njim pod nebeškimi lučmi intervju - vprašaš ga lahko karkoli želiš, zato pripravi vprašanja
 • pridruži se vama tudi tvoj osebni vodnik/vodnica, ki je s tabo že od samega začetka
 • nato se zate odpre Zlata skrinja
 • iz nje lahko vzameš tisto, česar ne želiš več v življenju (pri tem ti bo pomagal osebni vodnik)
 • in vanjo lahko dodaš tisto, kar si spoznal(-a), da želiš na novo izkusiti (pri tem ti bo pomagal Bog)
 • zapiše se nova zaveza in ustvari nova pozitivna karma
 • prejmeš poseben božji znak, ki ti odpre portal v naslednji meditaciji

Po koncu prve meditacije vzameš svoje orodje in ga oblikuješ v skladu z navodili, ki jih prejmeš. Vanj vneseš prejet božji znak in pripravljen(-a) si na naslednji del popotovanja ...

 • v drugo meditacijsko aktivacijo te popelje Cristy
 • preko posebnega portala potuješ k svojim duhovnim vodnikom, ki te spremenijo v hodeči in govoreči portal - tako da postaneš močan duhovni človek, ki lahko naredi karkoli

To bo večer globokih daril in močnih spoznanj. To bo večer čudovite popotnice za leto 2022.

Darila Svetega večera:

 • orodje za izdelavo (prejmeš ga na elektronski naslov)
 • 2 studijsko posneti vodeni meditacij: BOŽJE SPOROČILO za dnevni znak Boga (z Mihaelom) in KOZMIČNA ANTENA za komunikacijo z Vesoljem (s Cristy)
 • spletni dogodek se bo posnel in na voljo ti bo za ogled 1 mesec

Veseliva se, da se bomo družili ta december in ti pošiljava en topel angelski objem.

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 27. decembra
od 19:00 do 21:30
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

38 eur ( dogodek, posnetek, orodje, darila, ddv)

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.