Meditacija manifestacije NA SPLETU: Energijski pospešek boginje Nike in napoj 7-ih čarovniških bratov - RAZPRODAN

DOGODEK

Meditacija manifestacije NA SPLETU: Energijski pospešek boginje Nike in napoj 7-ih čarovniških bratov - RAZPRODAN

Ko se v vašo auro zapiše energija zmage!

DOGODEK JE ŽAL RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Vsak ima v sebi dotik ustvarjanja. Moč s katero lahko pritegne obilje v svoje življenje, obilje vseh vrst. V človeku so zapisane kode manifestacije, katere ob aktivaciji ustvarjajo materialno, čustveno in duhovno obilje. Ter zanima katere so in kako lahko do njih dostopaš ti? Vabljen/a na meditacije manifestacije, katere ti bodo pomagale odkleniti tvoje duhovne potenciale. V tem letu bo manifestacija močnejša kot kadarkoli prej, zaradi poravnave planetov Plutona in Saturna, zato je pravi čas, da se spomniš svojih resničnih zmožnosti.

Spletno meditacijo lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Zate so mi eterične sfere predale posebno vrsto meditacij … s prav posebnim namenom. In sicer je ta namen aktivirati sposobnost manifestiranja obilja.

V prvi meditaciji se zgodi aktivacija pravih ciljev.

V prvi meditaciji bova odpotovala k Nike, vplivni boginji zmage. Nike je tista, ki pomaga vsem, ki so osredotočeni, speljati cilje do konca. Do uresničitve. Do zmage. Tako bo tokrat:

  • pokazala, kateri tvoji trenutni cilji so pomembni zate in kateri malce manj. Tako veš, na kaj se sploh osredotočiti.
  • pokazala katere nove cilje si postavi zato, da boš kar najhitreje stopil/a po poti svojega poslanstva. To so cilji z vseh nivojev življenja: fizično telo, odnosi, kariera, čustva ...
  • podprla izbrane cilje s posebno energijo boginje, katera ustvarja hitrejšo uresničitev, pospešeno realizacijo in hitrejše pridobivanje rezultatov.

Ta meditacija je kot energijski pospešek tvojemu življenju! 


 V drugi meditaciji aktivirava Mavrično formulo uspeha.

To je energijski zapis prav posebne skupine duhovnih vodnikov, ki jo sestavlja 7 ČAROVNIKOV. 7 magičnih bratov. Vsak prinaša v tvoje življenje svoj dar. 

  • prejmeš 7 darov, za sedem energijskih nivojev tebe, ki v tebi ustvarijo popolno ravnovesje, za hitrejše misli, jasnejša čustva in močnejše delovanje. 

Ti dve meditaciji bosta tvoje cilje ponesli v nebo!


Vabljen(-a), naše spletne meditacije namreč pričarajo čarovnijo kar pri tebi doma. 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 30. aprila
od 20:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.