NOVO! Meditacije manifestacije: Votline Zlatega otoka in Midasov dotik

DOGODEK

NOVO! Meditacije manifestacije: Votline Zlatega otoka in Midasov dotik

Meditacije z darili, kot jih še ni bilo. Naj vaš dom postane portal manifestacije.

Vsak ima v sebi dotik ustvarjanja. Moč s katero lahko pritegne obilje v svoje življenje, obilje vseh vrst. V človeku so zapisane kode manifestacije, katere ob aktivaciji ustvarjajo materialno, čustveno in duhovno obilje. Vas zanima katere so in kako lahko do njih dostopate vi? Vabljeni na meditacije manifestacije, katere vam bodo pomagale odkleniti vaše duhovne potenciale. V tem letu bo manifestacija močnejša kot kadarkoli prej zaradi poravnave plantov Plutona in Saturna, zato je pravi čas, da se spomnite svojih resničnih zmožnosti. Za vas so mi eterične sfere predale posebno vrsto meditacij … s prav posebnim namenom. In sicer je ta namen aktivirati sposobnost manifestiranja obilja in to prenesti tudi v vaš dom. Pravzaprav … iz vašega doma narediti manifestacijski portal. Kako? Preberite spodaj pri opisu vaših daril. Takšne aktivacije se odvijajo na tak način … prvič! 

V tej meditaciji prihaja moč zlate manifestacije!

V prvi meditaciji bomo ...

  • odpotovali na skriti otok bogov manifestacije
  • se spustili v njegove podzemne jame, kjer boste spoznali svoje nove vodnike z vrst bogov in boginj, kateri vam bodo razkrili vaše podzavestne zapise obilja
  • s posebnimi rožami odstranjevali blokade manifestacije, zaradi katerih še nimate tistega kar si želite in v vas zasadili nove talente in darove, potrebne za močno ustvarjanje
  • v vašo auro zapisali pogum, katerega imajo bogovi Zlatega otoka
Sledi Midasov dotik in premikanje meje mogočega.

V drugi meditaciji bomo ...

  • odpotovali k svečenikom alkimije, kateri bodo v vaš um zapisali nove možnosti manifestacije
  • spoznali katera ura dneva je za vas najprimernejša za manifestacijo
  • aktivirali zavest kralja Midasa, ki je imel zlati dotik in ga prosili, da v tem letu dela preko vas
Darila teh unikatnih meditacij brez primere: gradnja manifestacijskega portala v vašem domuDarila meditacij manifestacij so izjemna in se bodo nadgrajevala z vsako meditacijo. Pripravite lepo skledo (lahko je na primer lesena, kristalna ali steklena) za kristale, kamor boste dali vse te aktivirane kristale. Tako bo ta skleda postala manifestacijski portal v vašem domu.

Tokrat prejmete v dar zelo poseben lunin kristal ... to je mistični selenit, ki bo vaši manifestaciji doprinesel magične dotike in kozmično gorivo.

Obilje si zaslužite. Le verjeti morate v to. Naj vam pokažem kako. Mihael Žmahar

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 11. marca
od 19:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.