NOVO! Meditacije manifestacije: Manifestacijske kode nadangela obilja in aura kreacije

DOGODEK

NOVO! Meditacije manifestacije: Manifestacijske kode nadangela obilja in aura kreacije

Meditacije z darili, kot jih še ni bilo. Naj vaš dom postane portal manifestacije.

Vsak ima v sebi dotik ustvarjanja. Moč s katero lahko pritegne obilje v svoje življenje, obilje vseh vrst. V človeku so zapisane kode manifestacije, katere ob aktivaciji ustvarjajo materialno, čustveno in duhovno obilje. Vas zanima katere so in kako lahko do njih dostopate vi? Vabljeni na meditacije manifestacije, katere vam bodo pomagale odkleniti vaše duhovne potenciale. V tem letu bo manifestacija močnejša kot kadarkoli prej zaradi poravnave plantov Plutona in Saturna, zato je pravi čas, da se spomnite svojih resničnih zmožnosti. Za vas so mi eterične sfere predale posebno vrsto meditacij … s prav posebnim namenom. In sicer je ta namen aktivirati sposobnost manifestiranja obilja in to prenesti tudi v vaš dom. Pravzaprav … iz vašega doma narediti manifestacijski portal. Kako? Preberite spodaj pri opisu vaših daril. Takšne aktivacije se odvijajo na tak način … prvič! 

V tej meditaciji bomo aktivirali dušne kode obilja, katere ste prejeli ob rojstvu vaše duše. 

V prvi meditaciji bomo ...

  • odpotovali k nadangelu Orionu, ki je angel manifestacije in  kateri bo v vaši energiji aktiviral tri manifestacijske centre.
  • aktivirali center mentalne manifestacije
  • aktivirali  center čustvene manifestacije
  • aktivirali  center duhovne manifestacije.
  • na ta način nismo delali še nikoli, zato bo to premierno!
  • pri vsakem centru manifestacije vam bo predano jasno navodilo kako manifestirati naprej, ter kakšne rezultate lahko pričakujete glede na svoje dušne zapise
V drugi meditaciji bomo:

V drugi meditaciji bomo ...

  • delali z Atlantisovimi vodniki za manifestacijo, kateri bodo v vašo auro sprogramirali energije, zaradi katerih boste znali svetu jasno povedati kaj želite, jasno zahtevati tisto kar potrebujete in ustvariti dovolj moči, da lahko zastavljeno tudi dosežete
Darila teh unikatnih meditacij brez primere: gradnja manifestacijskega portala v vašem domuDarila meditacij manifestacij so izjemna in se bodo nadgrajevala z vsako meditacijo. Pripravite lepo skledo (lahko je na primer lesena, kristalna ali steklena) za kristale, kamor boste dali vse te aktivirane kristale. Tako bo ta skleda postala manifestacijski portal v vašem domu. Pred to skledo pa boste prižigali svečko, ki bo dala znak portalu: “Aktiviraj se.” Zato je ob naši premierni meditaciji vaše darilo svečnik iz sive kamene soli. Je zelo močne energije in čudovit izbor za vaš nastajajoči portal.

 

Obilje si zaslužite. Le verjeti morate v to. Naj vam pokažem kako. Mihael Žmahar

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 29. januarja
od 19:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.