NOVO! Meditacije manifestacije: Nadangelski prestol, kristalna krona in zmajeva zaščita - RAZPRODAN

DOGODEK

NOVO! Meditacije manifestacije: Nadangelski prestol, kristalna krona in zmajeva zaščita - RAZPRODAN

Meditacije z darili, kot jih še ni bilo. Naj vaš dom postane portal manifestacije.

DOGODEK JE ŽAL RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Vsak ima v sebi dotik ustvarjanja. Moč s katero lahko pritegne obilje v svoje življenje, obilje vseh vrst. V človeku so zapisane kode manifestacije, katere ob aktivaciji ustvarjajo materialno, čustveno in duhovno obilje. Vas zanima katere so in kako lahko do njih dostopate vi? Vabljeni na meditacije manifestacije, katere vam bodo pomagale odkleniti vaše duhovne potenciale. V tem letu bo manifestacija močnejša kot kadarkoli prej zaradi poravnave plantov Plutona in Saturna, zato je pravi čas, da se spomnite svojih resničnih zmožnosti. Za vas so mi eterične sfere predale posebno vrsto meditacij … s prav posebnim namenom. In sicer je ta namen aktivirati sposobnost manifestiranja obilja in to prenesti tudi v vaš dom. Pravzaprav … iz vašega doma narediti manifestacijski portal. Kako? Preberite spodaj pri opisu vaših daril. Takšne aktivacije se odvijajo na tak način … prvič! 

V tej meditaciji prihaja aktivacija varuha prestola. 

To bo meditacija izjemnih blagoslovov, saj bomo v njej spoznali nadangela, ki je do sedaj le redko delal z ljudmi v inkarnacijah, sedaj pa je čas, da razkrije svoje moči. Nadangel Barakiel je varuh prestolov. On je tisti, ki vodi angele in nadangele. In tokrat ima za vas prav posebno presenečenje …

V prvi meditaciji bomo ...

  • Odpotovali k nadangelu Barakielu.
  • Za vas bo ustvaril prestol, s katerega boste lahko upravljali celotno svoje življenje.
  • Ta prestol vam bo dal tri darove: dobro presojo, modrost in vizijo.
  • Te tri aktivacije bodo v vas prebudile močnega vladarja oz. vladarico
  • Nato bo Barakiel za vas aktiviral kristalno krono. Kristali te krone prihajajo iz vseh za vas pomembnih civilizacij, zaradi česar boste imeli dostop do informacij iz teh svetov. To bo krona močnih jasnovidnih uvidov, s katero boste lahko kanalizirali tisto kar boste želeli. 
Sledi zmajev varuh ...

V drugi meditaciji bomo ...

  • Aktivirali zmajevo zaščito.
  • Vsaka vizija oddaja močno svetlobo, kar pa včasih zmoti temo. Da se ljudje, ki ne razumejo vaših ciljev, ali pa temne energije, ki vas želijo zaustaviti, ne bodo motalie pod vašimi nogami, bomo ustvarili zmajevo zaščito okoli vas – za gladko pot naprej. 
Darila teh unikatnih meditacij brez primere: gradnja manifestacijskega portala v vašem domuDarila meditacij manifestacij so izjemna in se bodo nadgrajevala z vsako meditacijo. Pripravite lepo skledo (lahko je na primer lesena, kristalna ali steklena) za kristale, kamor boste dali vse te aktivirane kristale. Tako bo ta skleda postala manifestacijski portal v vašem domu.

Tokrat prejmete v dar KRISTAL MOČI & OSEBNE MOTIVACIJE - PIRIT in spisana vodila kako ga aktivirati v domu. 

Obilje si zaslužite. Le verjeti morate v to. Naj vam pokažem kako. Mihael Žmahar

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 19. februarja
od 19:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.