NOVO: Meditacije sorodnih duš: Kamnita miza karmičnega povračila

DOGODEK

NOVO: Meditacije sorodnih duš: Kamnita miza karmičnega povračila

Tokrat nas čaka ljubezenska razbremenitev in blagoslov neskončne ljubezni. 

Ko duša pokliče dušo … 

Poznate zgodbe o metuljčkih v trebuhu? Zgodbe o brezmejni ljubezni? Zgodbe o prijateljstvih in zavezništvih o katerih so posneli filme? Ali je takšna ljubezen v vseh oblikah mogoča? Je. A pot do nje vodi skozi ljubezen do sebe. Zato, vabljeni na izjemen niz meditacij za sorodne duše, katere bodo v vašem življenju odprle nova poglavja ljubezni, družinske sreče, trdnih prijateljstev, dobrih poslovnih sodelovanj in še in še. Meditacije izberete sami, na njih vas bo poklicalo vaše srce. Namen meditacij je manifestiranje ljubezni do sebe in ustvarjanje čudovitih odnosov s sorodnimi dušami  

Tokrat nas čaka karmična poravnava z boginjo karmičn ih pravic - Nemesis. 

V prvi meditaciji bomo:

  • Odpotovali k boginji Nemesis, kjer se boste v njenem templju srečali z vsemi sorodnimi dušami, ki so trenutno pomembno vpete v vaše življenje in s katerimi imate nedorečene zadeve.
  • Z njimi boste sedli za kamnito mizo poravnave in razrešili vsa neskladja, iluzije, nedokončane obveznosti, toksična čustva …, ter dorekli novo sodelovanje za prihodnost.
  • To novo resnico bo Nemesis vklesala v to mizo.
  • Nato bo Nemesis z zlato palico zdrobila mizo v prah. S tem prahom boste nato na tla napisali svoje ime in imena vaših sorodnih duš.
  • Nato bo Nemesis ustvarila kozmični veter, kateri bo novo resnico o vaših odnosih ponesel v univerzum.
Sledi Apolonova svetlobna iskraV drugi meditaciji bomo:

  • Odpotovali v tempelj sredi morja, kjer gori Apolonov ogenj.
  • Tam vam bo Apolon v srce položil božjo iskro, katera bo v vaši auri vzdrževala tako visoko energijo radosti, da se toksični odnosi za vas ne bodo več dogajali. 
  • In seveda bomo tudi ... pritegnili nove sorodne duše, ki lahko obogatijo naše življenje. 
DARILO VEČERA: je za vas spisan obred karmičnih povračil, ki ga boste naredili doma. 
  • Vabljeni na čudovite čarovnije ljubezni s Cristy in Mihaelom, dvema sorodnima duša, ki želita svetove ljubezni aktivirati tudi za vas. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 4. marca
od 19:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.