NOVO: Meditacije sorodnih duš: Pomiritev kaotične ljubezni

DOGODEK

NOVO: Meditacije sorodnih duš: Pomiritev kaotične ljubezni

Tokrat nas čaka ... pomiritev.

Ko duša pokliče dušo … 

Poznate zgodbe o metuljčkih v trebuhu? Zgodbe o brezmejni ljubezni? Zgodbe o prijateljstvih in zavezništvih o katerih so posneli filme? Ali je takšna ljubezen v vseh oblikah mogoča? Je. A pot do nje vodi skozi ljubezen do sebe. Zato, vabljeni na izjemen niz meditacij za sorodne duše, katere bodo v vašem življenju odprle nova poglavja ljubezni, družinske sreče, trdnih prijateljstev, dobrih poslovnih sodelovanj in še in še. Meditacije izberete sami, na njih vas bo poklicalo vaše srce. Namen meditacij je manifestiranje ljubezni do sebe in ustvarjanje čudovitih odnosov s sorodnimi dušami  

Tokrat nas čaka pomiritev kaotične ljubezni.

V prvi meditaciji bomo:

  • odpotovali v svet miru in tišine k nadangel Sophii, kjer boste predali vse težavne občutke notranjega nemira, kaosa, dvomov, razočaranj, krivde in strahov, ki prihajajo iz naslova odnosov.
  • Čas je, da se pomirite s svetom in ljudmi v svojem življenju.
  • Sophia jih bo nato stransformirala in preoblikovala v izjemne ljubezenske blagoslove, katere boste prejeli. To bo ozdravilo vašo energijo in vam dalo pogum za ustvarjanje ljubečih odnosov. 
Sledi povezava s Stvarnikom. V drugi meditaciji bomo:

  • odpotovali k Stvarniku. Tam vas bo čakala najpomembnejša oseba v vašem življenju. Ali pa morda duša dvojčica, ki ni inkarnirana.
  • z njo boste okrepili odnos in načrtno ustvarili novo zavezništvo na dušnem nivoju, ter to zapisali v Knjigo ljubezni, ki jo hrani Bog.
  • in seveda boste okrepili tudi ... zavetništvo z Bogom. 
DARILO VEČERA: energijske palčke mističnega raja, ki prinašajo ljubezen do sebe in do stvarstva. 
  • Vabljeni na čudovite čarovnije ljubezni s Cristy in Mihaelom, dvema sorodnima duša, ki želita svetove ljubezni aktivirati tudi za vas. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 1. aprila
od 20:00 do 22:00
PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.