NOVO: Meditacije sorodnih duš: Zvezdni ribniki vodne maginje in sirijanski dotik

DOGODEK

NOVO: Meditacije sorodnih duš: Zvezdni ribniki vodne maginje in sirijanski dotik

Tokrat nas čaka ljubezenska razbremenitev in blagoslov neskončne ljubezni. 

Ko duša pokliče dušo … 

Poznate zgodbe o metuljčkih v trebuhu? Zgodbe o brezmejni ljubezni? Zgodbe o prijateljstvih in zavezništvih o katerih so posneli filme? Ali je takšna ljubezen v vseh oblikah mogoča? Je. A pot do nje vodi skozi ljubezen do sebe. Zato, vabljeni na izjemen niz meditacij za sorodne duše, katere bodo v vašem življenju odprle nova poglavja ljubezni, družinske sreče, trdnih prijateljstev, dobrih poslovnih sodelovanj in še in še. Meditacije izberete sami, na njih vas bo poklicalo vaše srce. Namen meditacij je manifestiranje ljubezni do sebe in ustvarjanje čudovitih odnosov s sorodnimi dušami  

Tokrat nas čaka ljubezenska razbremenitev in blagoslov neskončne ljubezni. 

V prvi meditaciji bomo:

 • odpotovali v Avalon k vodni maginji.
 • magijnja vas bo odpeljala k Zvezdnim ribnikom, kateri vam bodo preko svojih kamnov razkrili kje so vaše glavne čustvene blokade v odnosih.
 • naj zvezdne meglice sorodnih duš povedo, kaj vam sporočajo različni ljudje v vađem trenutnem življenju - česa vas učijo?
 • odkrijte vire razočaranj, jeze, strahov in negativnih pričakovanj v odnosih.
 • okrijte zakaj v odnosi ponavljate ene in iste lekcije.
 • opravite posebno meditacijsko-astralno priprošnjo za očiščenje ne samospoštovanja.
 • prejmite aktivacijo osebnega magnetimza in samozavesti.
 • nato bo maginja stkala obleko iz lunine svetlobe tako, da boste žareli in sijali daleč naokoli – z namenom, da vas opazijo vaše sorodne duše.
Sledi sirijanska ljubezenV drugi meditaciji bomo:

 • odpotovali na svetlobni Sirius, kjer vam bo čudovita sirijanska vodnica (njeno ime izveste na meditaciji) predala blagoslov neskončne ljubezni z namenom, da boste vedno in v vseh okoliščinah lahko ustvarjali energijo sreče, ljubezni in zaupanja; predvsem do sebe nato tudi do drugih.
 • nato vam bo pa preko srebrnega ogledala razkrila prav posebno sorodno dušo, ki prihaja v vaše življenje in vam bo pomagala na področju, kjer si želite največ obilja.
DARILO VEČERA: je obesek za osebni magnetizem, zraven obeska prejmete obred za njegovo aktivacijo. 
 • Vabljeni na čudovite čarovnije ljubezni s Cristy in Mihaelom, dvema sorodnima duša, ki želita svetove ljubezni aktivirati tudi za vas. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 22. januarja
od 19:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.