NOVO! Tretji sveti večer - Večer padajočih utrinkov

DOGODEK

NOVO! Tretji sveti večer - Večer padajočih utrinkov

Štirje čarobni večeri, ki bodo ta december zgradili tvoja krila

Prihaja čarobni december in le-ta bo poseben! Si pripravljen(-a)? Že veš kaj prihaja? Ja, seveda bodo tukaj cimetovi piškoti, božična darila, zvezdni sij in zimzelene smreke. A tokrat prihaja še nekaj ...  Nekaj skrivnostnega in magičnega. Nekaj kar bo v tvojem srcu prižgalo plamen. Nekaj samo zate. Prihajajo … SVETI VEČERI. 

Da, čas je za svetlobo. Čas je, da se ljudem povrne mir. Čas je, da se zbudijo hrepenenja in vera v čarovnijo. Čas je, da se ljudje zopet zaljubijo v svoja življenja. Dovolj trpljenja in strahu. Dovolj meglene prihodnosti. Ne, naj te zopet vodijo objemi, smisli in veselje.

In tukaj so. Sveti večeri. 

SVETI VEČERI so skrbno izbrani štirje večeri, ki postavljajo manifestacijsko energijo prihajajočega leta 2022. To so štirje decembrski večeri, ko bo skozi posebne portale k nam pripotovala … Nebeška garda. Z vso svojo pomočjo in podporo. Zate. Že dolgo časa te opazuje in točno ve, kaj potrebuje tvoje lepo srce. In sedaj prihajajo. Čudoviti svetlobni vodniki.

Sveti večer je posebno spletno meditativno-obredno doživetje. Česa podobnega nisva še nikoli naredila. V njem bomo namreč sodelovali vsi – ti, midva, vodniki. V tem večeru delava s tabo oba, Cristy in Mihael, vodiva te iz meditacije v aktivacijo, vmes pa skupaj ustvarimo pomembno orodje. 

Kako poteka Sveti večer?

 1. Najprej ti s povezavo, ki te bo vodila do našega spletnega dogodka, pošljemo orodja za aktualni sveti večer. Tokrat ti aktivno ustvarjaš z nami. Včasih bo Sveti večer želel, da rišeš, včasih pišeš, včasih režeš s škarjami... Boš videl(-a). Skratka, potrebno ti pošljeva v tvoj elektronski predal.
 2. Pridružiš se spletnemu dogodku in začneš magično popotovanje z nami.
 3. Sledi prvi del meditacije s prvim voditeljem meditacije. (enkrat bo to Cristy, enkrat Mihael)
 4. Nato sledi izdelava orodij. Glede na to, kaj se ti je dogajalo v prvem meditativnem delu, izdelaš orodje. Ne, skrbi, vse ti razloživa sproti. Vendar, ničesar ne delaj prej doma, vse bomo delali skupaj na Svetem večeru.
 5. Nato se nadaljuje aktivacija z izdelanim orodjem, katero vodi drugi voditelj meditacije. Npr. prvo meditacijo vodi Cristy in drugo Mihael. Ali pa obratno.
 6. Vsa spoznanja, obrede, aktivacije … uporabi sedaj v svojem življenju. 

Vsi sveti večeri so skrbno izbran sklop meditacijsko-obrednih energij, ki močno gradijo manifestacijo človeka v letu, ki prihaja. Pa naj ti pokaževa, kaj vse te čaka!

Tretji SVETI VEČER: Sveti večer padajočih utrinkov (20.12. od 19:00 do 21.30)

Čudežna noč posebnih utrinkov ... Že tisočletja se zgodi enkrat na leto. To je noč, ko se zabriše meja med nebeškim in zemeljskim ...

Človek ima toliko želja, a včasih se zdi, da ostanejo nekatere neuresničene. Mogoče ne ve kako, mogoče ne ve kdaj, mogoče ni pravi čas. A kljub temu, da se ne pretopijo v resničnost, želja v srcu ostane. Ali bodo kdaj uresničene? Kdo ve ...

No, nekdo ve. Svet celestinskih svečenic. Jih poznaš? Čudovite zvezdne svečenice, ki skrbijo, da zvezde žarijo. One so tiste, ki slišijo vsako tvojo željo. In je ne pozabijo. In enkrat na leto, odprejo svoja vrata in ti jih pomagajo uresničiti. A mnogi tega ne vedo, zato ne odprejo svoji vrat. A to leto zate ni treba, da je tako. Odpri svoja vrata in jih povabi v svoj življenje. Ni ti treba vsega narediti sami/samemu. Kajti celestinske zvezdne svečenice ti lahko pomagajo. To je nagrada za tvoj pogum, da živiš svoje življenje na Zemlji. Si pripravljen(-a) na noč padajočih utrinkov? 

Te zanima, kdo te bo sprejel tokrat? Nebeška garda, ki bo na ta večer delala s tabo je: celestinske svečenice zvezdnih civilizacij in nadangel Ariel

In čaka te izjemno popotovanje:

 • v prvi meditaciji odpotuješ s Cristy na planoto severnega sija
 • tam se s posebnim obredom odpre tvoja energija in razkrijejo tvoje resnične želje
 • s skrivnostnim zvezdnim ključem se odpre portal do Celestinskih svečenic in ... prične se čarovnija
 • narediš energijsko predajo želja in prošnjo za pomoč in zate se začnejo spreminjati zapisi tvojega življenja in energijski zakoni
 • naredijo se sveti zapisi tvojih želja v posebne zvezdne energije in padati začenjajo utrinki
 • to bo noč raszvetljevanj, ko bo vesolje določilo načine, kako se bodo tvoje želje uresničile
 • predani si ti posebni celestinski zapisi, katere vneseš v svojo energijo, kajti to še ni konec ...

Po koncu prve meditacije vzameš svoje orodje in ga oblikuješ v skladu z navodili, ki jih prejmeš. Vanj vneseš prejete celestinske zapise in pripravljen(-a) si na naslednji del popotovanja ...

 • v drugo meditacijsko aktivacijo te popelje Mihael
 • odpre se spirala, ki te ponese v celestinski svet k nadangel Ariel
 • prejmeš poseben blagoslov tvoje aure, da bo podpirala tvoje življenje pri željah prihodnosti
 • in prejmeš celestinska krila za hitrejše uresničevanje le-teh v letu 2022

To bo večer globokih daril in močnih spoznanj. To bo večer čudovite popotnice za leto 2022.

Darila Svetega večera:

 • orodje za izdelavo (prejmeš ga na elektronski naslov)
 • 2 studijsko posneti vodeni meditacij: ZVEZDNI UTRINEK DNEVA za podporo dnevne želje (s Cristy) in SVETLOBNA MOČ za močno energijo (z Mihaelom)
 • spletni dogodek se bo posnel in na voljo ti bo za ogled 1 mesec

Prihaja še en sveti večer (klikni na naslov za opis)

 • 27.12. Večer zlate skrinje

Veseliva se, da se bomo družili ta december in ti pošiljava en topel angelski objem.

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 20. decembra
od 19:00 do 21:30
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

38 eur ( dogodek, posnetek, orodje, darila, ddv)

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.