Otroške čarovnije: Božičkova ustvarjalna dežela

DOGODEK

Otroške čarovnije: Božičkova ustvarjalna dežela

V snegu se vidijo sledi. Le čigave so in kdo si jih videti želi? Igrajo nebeški zvonovi, vabijo vse otroke sveta, da vstopijo v čarobni svet in se prične  božična pravljica.

Vse strumno drvi sem in tja, mi pa bomo umirili morda nemirnega duha in..

  • se sprostili
  • božičkovih iger naužili
  • ter zakorakali v svetove, kjer se odvija božičkova ustvarjalnica.
Božičkova presenečenja še niso končana... Njegova darila obdarujejo dalje...

  • Ustvarili si bomo čisto pravi božičkov nebeški svet, poklicali angele, vile, škrate, morda še kdo pride k nam v atelje na izlet.
  • Jeleni bodo s kraguljčki zacingljali, vabijo nas na snežne sani, da nas bodo v pravljično božičkovo ustvarjalnico popeljali.
  • Tam nas pričakajo angeli, snežne vile, snežinkasti škratje, v tej deželi se radost iskri, misli umirjajo in srce kreativno skozi ustvarjalne prste spregovori.
  • Izdelali bomo božičnega junaka, ga z nami povabili na sani, da nas skozi meditacijo v našo zemeljsko pravljico prizemlji.

Vabljeni vsi otroci, ki si želijo pravljične izkušnje božičkovih poti. 

Trajanje: Enkratna 2-urna delavnica.
Starost: Priporočena starost je od 6 do 12 let.

*Ustvarjalnice so primerne za vse otroke, ki so že kdaj meditirali, ustvarjali ali pa za tiste, ki bodo to počeli prvikrat. Ves čas je poskrbljeno za varen prostor, poln ljubezni, topline, ustvarjalnosti in navihane radovednosti. Vključene so igre, kjer razvijamo motorične spretnosti, domišljijski svet, na vrsto različnih načinov se odpiramo kreativnosti, se sproščamo, utrjujemo vaje pozornosti, krepimo notranjo moč in igrivost.

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
Sobota, 21. decembra
od 10:30 do 12:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

30 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.