Otroške čarovnije: DELAVNICA VILINSKIH ZMAJEV

DOGODEK

Otroške čarovnije: DELAVNICA VILINSKIH ZMAJEV

Spoštovani starši pozor, nastopil je čas, ko lahko odložite skrbi, se od obveznosti odklopite tudi vi in pripeljete otroke v naš varni pristan ateljeja, kjer se bo odvila meditacijsko ustvarjalna delavnica za naše otroke. Pri meni jih pustite in se mirne vesti v ustvarjanje svojega časa namenite, kjer si lahko obnovite moči z obiskom masaže, se odpravite na kavo s prijatelji, morda poiščete v knjigarni kakšno novo prijetno čtivo, skočite do potoka, kjer si namenite pozornost zase in svojega notranjega otroka? Imate svoj prosti čas, ki ga lahko skoncentrirano usmerite v stvari, ki napolnijo vašo dušo in razbremenijo vsakodnevne stvari. Znati si vzeti čas zase je ena izmed življenjsko nujnih stvari, ki človeku pomaga, da se ponovno s seboj poveže, prisluhne svojemu notranjemu vodilu, ki poskrbi, da lahko potem še bolj produktivno življenje zaživi. Naredite to zase in za svoje ljubljene, dragi starši,  tudi vi <3

TE FIRBCA KAJ BOMO POČELI?

Dragi nadebudni raziskovalec, si za zabavno pustolovščino? Podamo se na gozdno, vilinsko pot, preko čudežnih kamnov vstopimo v pravljične svetove njih, mogočnih vilinskih zmajev. So prijazni zmaji, ki nas varujejo tako močno, da nas ničesar več ni strah, pogum postane naš prijatelj, zmaj naš zaveznik in vodnik. Ga želiš spoznati? Pa vse prekrasne vile in viline, živalsko kraljestvo vilinskega vrta, kjer so zdravilne rože doma. In ravno tam, spoznamo slap zdravilnih moči, ki za nas ima podporo, ki nam bo pomagala podpreti vse, kar se nam je morda nakopičilo in bomo izbrali tisto pot, da se bo vse, kar nas mori, do potankosti izničilo. Ne čakaj doma, zberi voljo in pogum, se na Vilinske zmaje prijavi in reči z navdušenim DA zmajevi vilinski zabavi. 

Na delavnici bomo:

  • sprostili misli, telo in duha preko zabavnih interakcijskih miselnih iger
  • spoznali svojega zmaja, vodnika, ki nas bo vodil po poteh življenja
  • aktivirali zmajevo zaščito, ki nam bo v pomoč v šoli, pri učenju, navezovanju stikov, koncentraciji, spanju, pri športu…
  • izdelali zmajev amulet, ki nas bo podpiral na poteh v širni svet
  • meditirali

Vabljen/a se z nami razvedriti tudi ti, naj se zmajeva vilinska zgodba za nas zgodi. 

Trajanje posameznega srečanja: Mesečna delavnica, 1-krat tedensko, 4 srečanja, vsako srečanje traja 2 uri.

Starost: Priporočena starost je od 6 do 12 let.
*Ustvarjalnice so primerne za vse otroke, ki so že kdaj meditirali, ustvarjali ali pa za tiste, ki bodo to počeli prvikrat. Ves čas je poskrbljeno za varen prostor, poln ljubezni, topline, ustvarjalnosti in navihane radovednosti. Vključene so igre, kjer razvijamo motorične spretnosti, domišljijski svet, na vrsto različnih načinov se odpiramo kreativnosti, se sproščamo, utrjujemo vaje pozornosti, raziskujemo naše čute, ostrimo čuječnost, krepimo notranjo moč, igrivost, se povezujemo in raziskujemo. V ceno so vključeni vsi materiali, prigrizki in vodenje. 
 
DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
četrtek, 27. avgusta
od 16:30 do 18:30
PRISPEVEK

posamezno srečanje 30 evrov, vsa štiri srečanja 110 evrov.

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.