Otroške čarovnije NA SPLETU: Intervju z Angeli za najmlajše

DOGODEK

Otroške čarovnije NA SPLETU: Intervju z Angeli za najmlajše

"Kako lep bo svet nekoč, ko bodo odrasle generacije, ki niso nikoli prenehale verjeti v angele." Vita Lesnjak

Vaši otroci so vaši angeli. In jaz sem tukaj za njih ... da bi jim pokazala svetove otroških čarovnij, ki bodo ohranjali v njih upanje ... in tisto pravo otroško veselje, ki si ga zasluži vsak otrok. In kako se zgodi taka otroška čarovnija? Povprašajmo...angele. 

Na angelski delavnici se lotimo čisto pravega velikega intervjuja z angeli, kjer jih povprašamo marsikaj. Kdo oni so, kaj počnejo, na kakšen način se lahko povežemo in podpremo, kakšna so njihova imena, kako nam lahko priskočijo na pomoč z raznimi tehnikami jasnosti in sprostitve. Spremenimo se v radovedne novinarje in raziščemo angelski svet, izdelamo čisto svoje angelske karte za igro in potovanje zaključimo z angelskim readingom in kvizom.

Angele bomo z otroci povprašali

  • Kdo angeli so?
  • Kje in na kakšne načine jih lahko zaznamo?
  • Ali imamo prav vsi svoje angele?
  • Imajo angeli imena?
  • Kako nam lahko pomagajo in nas podprejo?
  • Kako vemo, da so okoli nas?
  • In še kaj nam bo vskočilo v misli. Čisto na koncu pa bomo lahko zastavili svoje vprašanje in poizvedeli kakšen je napotek za nas .

Delavnica traja 1 uro, sestavljena je tako, da se skupaj lotimo ustvarjanja, kjer izdelamo vsak svoj čaroben izdelek, vanj pričaramo pravljične stvari in za nas se čarovnija zgodi. Material za izdelke vam pošljem kar na vaš dom, tako da imate vse pripravljeno za ustvarjanje. ZATO SE PROSIM PRIJAVITE DOVOLJ ZGODAJ. Nato se skupaj podamo na kreativno pot. Na vsakem srečanju stopimo v stik z angelskim svetom, na ustvarjalnem delu izdelamo angelske izdelke ter smo v tesnem stiku s tehnikami meditacije. Dobrodošli otroci stari od 6 do 12 let.

Material za izdelke vam pošljem kar na vaš dom, tako da imate vse pripravljeno za ustvarjanje. ZATO SE PROSIM PRIJAVITE DOVOLJ ZGODAJ. 
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni. Dostop je enostaven. Prejmeš unikatno spletno povezavo v svojo e-pošto, katero lahko odpreš le ti.

Vabljeni moji mali člani čarobnih svetov. 

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
četrtek, 5. novembra
od 18:00 do 19:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

30 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.