Otroške čarovnije: Vilinska delavnica za najmlajše

DOGODEK

Otroške čarovnije: Vilinska delavnica za najmlajše

"Kako lep bo svet nekoč, ko bodo odrasle generacije, ki niso nikoli prenehale verjeti v vile." Vita Lesnjak

Vaši otroci so vaši angeli. In jaz sem tukaj za njih ... da bi jim pokazala svetove otroških čarovnij, ki bodo ohranjali v njih upanje ... in tisto pravo otroško veselje, ki si ga zasluži vsak otrok. In kako se zgodi taka otroška čarovnija? Povprašajmo...vile. 

Vilinska delavnica je prav posebne vrste delavnica, kjer vstopamo v svet pravljičnih bitij narave, ki jih najverjetneje poznamo iz bajk in pravljic. Otroku so blizu, zato lahko hitro naveže kontakt preko poslušanja zgodbe, plesa, ustvarjanja, glasbe, meditacije. Na naših druženjih se spomnimo pravljičnih bitij in z njimi ustvarjamo.

Kaj nam želijo povedati vilinska bitja? Kakšne moči imajo? Vilinska bitja nam sporočajo, da smo mi ustvarjalci svoje življenjske pravljice. Oni so z nami na tej poti in se lahko nanje obrnemo vsakič, v vsakem trenutku in jih prosimo za nasvet, pomoč, navodilo…z velikim veseljem bodo vstopili v naš svet in nam pomagali. Naredili bomo ustvarjalnico, kjer bomo pustili domišljiji prosto pot in ustvarili čudovite izdelke. 

Spomnili se bomo  pravljičnih bitij narave, magičnih vil, vilincev, škratov, samorogov, zmajčkov in še kdo nas bo prišel pozdraviti. V ta svet bomo vstopili preko ustvarjalne delavnice in skozi meditacijo. Naša dogodivščina bo zabavna, sproščujoča, domišljijska, igriva in varna. Dobrodošla, dobrodošel v meditativno ustvarjalnico vilinskega sveta.

Vile nam bodo pripovedovale zgodbe, da bi nam razkrile...

  • Kdo so vilinska bitja?                                                              
  • Kje jih lahko opazimo?                                                  
  • Kakšne so njihove naloge?
  • Kako lahko vstopamo v stik z njimi?
  • Kje in kako nas lahko podpirajo?
  • Kako lahko naravi in živalim pomagamo mi?
  • Zagotovo pa se nam bo porodilo še kakšno vprašanje, ki bo usmerjalo naš vprašalni kompas, po katerem se bomo orientirali.
Delavnica je mesečna, sestavljena iz štirih srečanj, ki trajajo 2 uri, enkrat na teden. Na vsakem srečanju stopimo v stik s pravljičnim vilinskim svetom, na ustvarjalnem delu izdelamo unikatne izdelke ter smo v tesnem stiku s tehnikami meditacije. 
  • Trajanje: Mesečna delavnica, 1-krat tedensko (torek), 4 srečanja, vsako srečanje traja 2 uri.
  • Primerno za: Vabljeni otroci od 6. leta starosti dalje, pa vse do 12-tega leta.
  • Delavnica ima omejeno število mest, skupine so majhne, z namenom, da se lahko vsakemu posamezniku v miru posvetimo. Starši dobite podrobna navodila po e-pošti ob prijavi. Vi jih zaupate mojemu objemu, vi pa si vzemite čas zase. In nato vam bodo otroci povedali zgodbe, ki vas bodo očarale. 

Vabljeni moji mali člani čarobnih svetov. 

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
četrtek, 8. oktobra
od 16:30 do 18:30
PRISPEVEK

30 eur / srečanje (110 eur v primeru izbora vseh štirih srečanj)

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.