Otroške čarovnije NA SPLETU: Vilinska delavnica

DOGODEK

Otroške čarovnije NA SPLETU: Vilinska delavnica

"Kako lep bo svet nekoč, ko bodo odrasle generacije, ki niso nikoli prenehale verjeti v vile." Vita Lesnjak

Vilinska delavnica je prav posebne vrste delavnica, kjer vstopamo v svet pravljičnih bitij narave, ki jih najverjetneje poznamo iz bajk in pravljic. Otroku so blizu, zato lahko hitro naveže kontakt preko poslušanja zgodbe, plesa, ustvarjanja, glasbe, meditacije. Na naših druženjih se spomnimo pravljičnih bitij in z njimi ustvarjamo.
Kaj nam želijo povedati vilinska bitja? Kakšne moči imajo? Vilinska bitja nam sporočajo, da smo mi ustvarjalci svoje življenjske pravljice. Oni so z nami na tej poti in se lahko nanje obrnemo vsakič, v vsakem trenutku in jih prosimo za nasvet, pomoč, navodilo…z velikim veseljem bodo vstopili v naš svet in nam pomagali. 

Spomnili se bomo  pravljičnih bitij narave, magičnih vil, vilincev, škratov, samorogov, zmajčkov in še kdo nas bo prišel pozdraviti. V ta svet bomo vstopili preko ustvarjalne delavnice na spletu in skozi meditacijo. Naša dogodivščina bo zabavna, sproščujoča, domišljijska, igriva in varna. Dobrodošla, dobrodošel v meditativno ustvarjalnico vilinskega sveta. Odgovorili si bomo na nekaj naslednjih vprašanj...

Vile nam bodo pripovedovale zgodbe, da bi nam razkrile...

  • Kdo so vilinska bitja?                                                              
  • Kje jih lahko opazimo?                                                  
  • Kakšne so njihove naloge?
  • Kako lahko vstopamo v stik z njimi?
  • Kje in kako nas lahko podpirajo?
  • Kako lahko naravi in živalim pomagamo mi?
  • Zagotovo pa se nam bo porodilo še kakšno vprašanje, ki bo usmerjalo naš vprašalni kompas, po katerem se bomo orientirali.

Delavnica traja 1 uro, sestavljena je tako, da se skupaj lotimo ustvarjanja, kjer izdelamo vsak svoj čaroben izdelek, vanj pričaramo pravljične stvari in za nas se čarovnija zgodi. Material za izdelke vam pošljem kar na vaš dom zato se prijavite zgodaj, tako da imate vse pripravljeno za ustvarjanje. Nato se skupaj podamo na kreativno pot. Na vsakem srečanju stopimo v stik s pravljičnim vilinskim svetom, na ustvarjalnem delu izdelamo unikatne izdelke ter smo v tesnem stiku s tehnikami meditacije. Primerno za otroke med 6. in 12. letom starosti. 

Material za izdelke vam pošljem kar na vaš dom zato se prijavite zgodaj, tako da imate vse pripravljeno za ustvarjanje.
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni. Dostop je enostaven. Prejmeš unikatno spletno povezavo v svojo e-pošto, katero lahko odpreš le ti.

Vabljeni moji mali člani čarobnih svetov. 

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
četrtek, 29. oktobra
od 18:00 do 19:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

30 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.