PODELJEVANJE ANGELSKIH BLAGOSLOVOV - februarska angelska mistika na spletu - RAZPRODAN

DOGODEK

PODELJEVANJE ANGELSKIH BLAGOSLOVOV - februarska angelska mistika na spletu - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Ta meditacija je nagrada za vse, ki ste si upali v srcu gojiti ljubezen in sočutje.

Odprejo se velika lesena vrata in znajdeš se na čudovitem rožnatem vrtu. Čutiš, kako ti srce bije in kako je tvoje dihanje hitrejše kot po navadi. Čutiš, da si na pravem mestu. Veš, da je tvoja noga ravnokar stopila na … angelsko zemljo. V zraku čutiš vonj, ki te spominja na pomlad in sladkorno peno. In topla svetloba boža tvoj obraz …Oziraš se naokoli in jih iščeš s svojim pogledom. Kje so ta bitja, ta čudovita bitja svetlobe, ki so tako izjemna, da za njih ljudje sploh nimamo dovolj bogatih besed, s katerimi bi jih lahko opisali? Iščeš in iščeš … Vse dokler jih ne opaziš …

Če bereš te vrstice, si bil(-a) danes poklican(-a) sem. Angeli te že dolgo časa opazujejo in spoštujejo vse tvoje bitke, prizadevanja in želje po napredku. Ponosni so nate in na tvoje uspehe. Ponosni so na tvoje vzpone in padce. Radi te imajo bolj, kot si boš lahko kadarkoli predstavljal(-a). Vedo skozi kaj vse si šel/šla. Zato bi te radi danes podprli in nagradili. Samo zato, ker … si.

To je meditacija, ki ima v mojem srcu prav posebno mesto. Sama se bila ničkolikokrat na tleh. Sama. Obupana. Izgubljena. In takrat so vedno prišli. Oni. Angeli. Mi obrisali solze. Me pobrali. Mi očistili prah s hlač in mi skuhali čaj. Me objeli in mi povedali, da sem super punca. Mi napolnili baterije tako, da sem lahko naredila nov, naslednji korak v svojem življenju. To, da sem danes tukaj kjer sem, se lahko v levjem deležu zahvalim njim. Mojim čudovitim angelom.

In ti svojim. Tvoji angeli ti že dolgo časa šepetajo, da so s tabo. In sedaj so prišli k meni, da ti jih pomagam ozavestiti. Da ti predam njihova sporočila. Da ti pomagam sprejeti njihove blagoslove. Kajti, ni ti potrebno vsega narediti sam(-a). Ne, tukaj so oni. Pripravljeni, da te podprejo na vseh področjih, ki so zate pomembna.

Dogodek se dogaja na spletu v živo, po koncu pa ti je na voljo tudi posnetek (7 dni). Dogodek lahko spremljaš na mobilnem telefonu, računalniku, tablici... Prejmeš unikatno povezavo, ni potrebna nobena dodatna oprema.
Pa dovoli, da te odpeljem na eno izmed najbolj srčnih popotovanj tvojega življenja …

  • te odpeljem v angelsko mistično mesto, kjer spoznaš svoje angele
  • te angeli dvignejo, potolažijo in očistijo starih energij
  • ti angeli predajo nagrade, ki jih imajo pripravljene zate
  • te angeli blagoslovijo s svojo energijo in darovi
  • poveš angelom, kje potrebuješ njihovo podporo in pomoč
  • prejmeš posebno angelsko darilo, ki ga nikoli ne pozabiš

Vsak izmed njih bo zate aktiviral posebno angelsko snežinko. Ki te bo podprla z energijo tega angela. 

DARILO VEČERA OB MOJEM ROJSTNEM DNEVU: POSNETA MEDITACIJA "ANGELSKI UTRINEK". 
  • 15.2. praznujem svoj 40. rojstni dan. Praznovala bom življenje. Tako srečna. Tako mirna. Ker vem, da so ob meni oni. Angeli. In verjemi, naročila sem jim en kup želja.
  • In danes imam darilo zate. Da, za svoj rojstni dan ti podarjam darilo. Zate sem v studiu posnela izjemno meditacijo za dnevno aktivacijo angelskih blagoslovov z naslovom "ANGELSKI UTRINEK". To je meditacija, ki jo lahko narediš čisto vsak dan. Z njo aktiviraš čudovite angele in jih prosiš, da podprejo tvoj dan in delovanja v njem. Da podprejo čisto vsako tvojo željo in hotenje. Angeli so mi prišepnili, da jih večkrat pokliči in s to meditacijo narediš točno to.

Naj ti Angeli prinesejo le čudeže! 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 17. februarja
od 20:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.