Poletna polna luna: Srebrne in skrivnostne Sachielove aktivacije - RAZPRODAN

DOGODEK

Poletna polna luna: Srebrne in skrivnostne Sachielove aktivacije - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Poletna polna luna. Mogočna energijska koda. In en nadangel, ki je tako zelo ... nenavaden. 

Veliko ljudi si želi v življenju dati nove možnosti. Možnosti novih začetkov. In ko srce pokliče to novo možnost, okoliščine včasih spregovorijo drugače. Zdi se, da so premiki skoraj nemogoči. Odgovorov ni, večno vprašanje ostaja: "Zakaj?" 

Kar se je sejalo, to se bo želo. Ko vidimo kombinacijo tega nadangela in polne lune je zadaj kozmično vprašanje - komu se bo nekaj povrnilo? Je kot gumb, ki lahko ponovno spravi vse na pravo mesto.Je kot ura, katere kazalci lahko končno tečejo naprej, če si do tega trenutka ves čas gledal(-a) nazaj... Imel(-a) občutek, da si ujet(-a) v usodi, ki ne želi odnehati s svojimi preizkušnjami. To energijsko prelomnico vidimo kot prijateljico, ki nam s pametnim nasvetom lahko pomaga stopiti naprej. Kljub temu, da je karmična številka je v mnogih tradicijah spoštovana kot tista, ki je srečna in prinaša odrešitve. 

A za to se potrebuje malce bolj mistična bitja. Alkimistična. 

Obstaja nadangel, ki skrbno izbira .... v meditacijo kliče svoje Izbrance. 

Kajti ta meditacija je tako mogočna, energeijsko polna in čudežna..... Naj se mistično popotovanje prične ... Kajti napočil je čas manifestacije z ..nadangelom Sachielom .

Nadangel Sachiel je bil dolgo skrit človeškim očem in je angel bolj "čarovniške narave" in alkimije. Dela s sfero manifestacije bogastva, denarja in česa se dotaknejo njegova krila... se spremni v zlato. 

V alikimističnem popotovanju bo Sachiel zate aktiviral

  • SREBRNI MEČ: ki bo naredil oster rez med teboj in stvarmi ki te "energijsko preganjajo"
  • SREBRNI NAPOJ: ta nadangelski napoj bo nalil v tvoje možgane in prečistil tvojo podzavest vsega negativnega - ji pokazal eterična videnja, da se bo odprla širšemu zavedanju
  • SREBNO OKO:  je angelsko oko, ki omogoča velika videnja, preroštva - Sachiel ti bo dovolil "pokukati v tvojo prihodnost in jo tudi prilagajati, če je treba
  • SREBRNO ČAROBNO PALICO: Imenovana Palica Manifestacije: z njo postani magnet za vse materialne in duhovne želje - tvoje srčne sanje naj dobijo krila in s pomočjo nje poletijo!
  • SREBRNI ANGELSKI KRISTAL: ki ga bo položil v tvoje srce, da se bodo nadnageli in on ves čas lahko na hitro odzivali na vse, kar čustveno rabiš. 

DARILO VEČERA: Še dodatna, profesionalno vodena meditacjia SREBRNEGA ANGELSKEGA KRISTALA, kjer dnevno pokličeš nadangele in obnoviš srčni namen ... za karkoli. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sobota, 24. julij
od 21:00 do 23:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?