Portal 11/1: Veličastni pok svetlobnega manifestiranja za leto 2023 - RAZPRODAN

DOGODEK

Portal 11/1: Veličastni pok svetlobnega manifestiranja za leto 2023 - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.


Vsako leto je ta portal tako zelo pomemben. Definira energijski tok leta, ki je pred teboj. Potrebuje tvojo »izjavo« - kam greš in kaj si resnično želiš?

Številka 1 je številka novih začetkov, motivacije in kreacije. Predvsem lastne kreacije. Je številka pozitivnih misli in vibracij. Če pa bi to številko prevedli v angelski »jezik«, bi se sporočilo glasilo tako:

»Kar misliš, postaneš. Tvoje misli so močnejše ustvarjalke, kot si sploh lahko predstavljaš. So lahko tvoje prijateljice ali pa težavne učiteljice. In kaj si želiš, da so zate? Posveti nekaj časa zaupanju. Zaupanju v Angele in Stvarnika. Vase. Ko pridejo trenutki preizkušenj, naredi vse, da ponovno ustvariš pozitiven miselni tok. Tok zaupanja v nevidne blagoslove. Obrestovalo se bo.«

Numerološki manifestacijski portal pod okriljem številke 1, ki se kar 3-krat ponovi, zagotavlja, da se bo vse začelo znova. Boljše. Večje. Pozitivno.

Sprehodi se po vzporedni resničnosti skrivnostnega gradu s skrivnostnimi kapniki....

Vabim te na meditacijo eterične pravljice, kjer te čaka...

  • Aktiviranje 11-tih celic v možganih, ki bodo zadolžene za novo, pozitivno razmišljanje v 2023.
  • Aktiviranje 11-tih točk na telesu, ki bodo zadolžene za razbremenitev telesa (metoda pritiska za določeno razbremenitev).
  • Aktiviranje 11-tih točk v tvojem domu, ki bodo gostile visoke frekvence in tako skrbele za zaščito doma, kot tudi za njegovo obilje.
  • Aktiviranje 11-tih besed za dnevno manifestiranje izidov, ki si jih želiš.
  • Aktiviranje 11-tih Angelov za blagoslov 11-tim željam.
  • Aktiviranje 11-tih pisem, ki ti prinašajo sporočilo Stvarnika, čemu slediti za dobro manifestacijo leta (ta pisma dobiš tudi spisana). Le katero pismo te bo izbralo?

Darilo večera 1 : 11 Božjih pisem

Darilo 2: posnetek dogodka, nato pa ti 24 ur kasneje pošljemo še zvočen in video izrez te meditacije za prenos na telefon in računalnik. Naj bo ta meditacija tvoja za vedno. 

Naj bo to tvoje leto energijsko in manifestacijsko nepozabno! Vabljen(-a)!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 11. januarja
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?