Portal 3-3: Klic Ashtar komande za kozmični pozitivni zasuk (na spletu) - RAZPRODAN

DOGODEK

Portal 3-3: Klic Ashtar komande za kozmični pozitivni zasuk (na spletu) - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Portal 3-3. Je kot divji vrtiljak, ki pa obljublja nepozabno vožnjo. Številka 3 je nepredvidljiva, a ne pozitiven način. Je številka, ki ima rada smeh, zabavo, ples, veselje … srečo, srečo, srečo. Zaupa v življenje, ne boji se novih energij in iz prave vsake, še tako težke okoliščine, zna narediti le dobro. Na večer portala 3-3, pa se dogaja še ena numerološka čarovnija. Namreč, če seštejemo 3+3+2+0+2+1, dobimo seštevek 11. 

Številka 1 je številka novih začetkov, motivacije in kreacije. Predvsem lastne kreacije. Je številka pozitivnih misli in vibracij. Če pa bi to številko prevedli v eterični »jezik«, bi se sporočilo glasilo tako: 

»Kar mislite, postanete. Vaše misli so močnejše ustvarjalke, kot si sploh lahko predstavljate. So lahko vaše prijateljice ali pa težavne učiteljice. In kaj si želite, da so za vas? Vse negativne misli, ki pridejo, preusmerite stran od sebe in si potrdite, da bo vse še dobro. Ne zahtevajte takojšnjih povračil za tisto, kar vam pripada, lahko pa vam zagotovimo, da vas na koncu resnično čaka nagrada. Posvetite nekaj časa zaupanju. Zaupanju v nas. V vas same. Ko pridejo trenutki preizkušenj, naredite vse, da ponovno ustvarite pozitiven miselni tok. Tok zaupanja v nevidne blagoslove. Obrestovalo se bo. Naša številka zagotavlja, da se bo vse začelo znova. Boljše. Večje. Pozitivno. Uspeh je že na poti. Obljubljamo, da ne bo zamujal. Pride v točno pravem času.«

Zato te na ta večer ob tako močni podpori želim predstaviti nekomu, ki je resnično poseben. Ne poznajo ga mnogi. Zato je ta meditacija ekskluzivna. Poklical te bo on sam … Lord Ashtar. 

Lord Ashtar ali komandant Ashtar vodi del svetlobne bratovščine, ki je del galaktične federacije. Povezuje se z vnebovzetimi mojstri, visok je okoli 2 metra, vizualno je podoben Zemljanom. V galaktični federaciji predstavlja naše osončje, torej naš planet. Torej je pripravljen biti most med nami in galaksijo. Ima močno partnerstvo z nadangelom Mihaelom, saj je njuna naloga podobna - oba sta zaščitnika. Brani Zemljo pred temnimi energijami. Ker pa je tako močen predstavnik Zemlje pomeni, da lahko na njej kreira številne nove izide. Tudi zate! 

Napočil je čas, da združita moči Lord Ashtar in nadangel Mihael in …

  • Te najprej z zvezdnato prho očistita vseh negativnih frekvenc, katerih si se navzel(-a) iz delovanja in bivanja na Zemlji (od drugih ljudi, od kolektivnih novic in podobno)
  • Mihael s svojim svetlobnim mečem prereže vse eterične vezi
  • Te nato povabita na posebno polje kozmično-alkimističnih tulipanov
  • Ti tulipani so nosilci visoke kozmične zavesti
  • V te tulipane predaš svoje želje, ki sprožajo veselje in smeh, srečo in radost
  • Nato pa te čaka aktivacija z Ashtarjem, ki rojeva v tebi zelo močno zaupanje – čas je za pomiritev z Zemljo … vedeti, si svojo inkarnacijo izbral(-a) sama, kar pomeni, da jo lahko tudi upravljaš in spreminjaš – kadarkoli
  • Predan ti bo svetlobni DNK zaupanja, ki bo skrbel, da se bo vsaka okoliščina na koncu obrnila na maksimalno dobro – to je poseben manifestacijski DNK, ki lahko spremeni prav vse
Tvoje darilo večera: aktiviran Ashtarjev simbol, ki zagotavlja močno varovanje tvojega doma (daš pa ga pod zrcalo). 
Dogodek lahko spremljaš na tablici, računalniku, telefonu … v kolikor ga zamudiš, ti je na voljo posnetek (7 dni).
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 3. marca
od 20:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.