Portal 7-7: 7 dimenzij premagovanja samo-sabotaže in težkega odnosa do sebe

DOGODEK

Portal 7-7: 7 dimenzij premagovanja samo-sabotaže in težkega odnosa do sebe

Tukaj je velika odrešitev ... za vse, kar si delaš sam(-a). Krivda, rušenje lastnih meja ... in še in še.

Ta meditacija je unikatna in edinstvena. Nagradila te bom za delo na sebi in ti podarila tudi darilna bona presenečenja v skupni vrednosti 100 eur. 

Zakaj je ta portal edinstven?

 • Na vsake toliko časa se zgodi meditacija, kjer delam posebno aktivacijo in s tem preko svojih dlani in odpiranj portalov pošljem na daljavo veliko aktivacijske energije. Tokrat se na nebu dogajajo zelo močni astrološki pojavi, katere je potrebno dobro izkoristiti.  
 • Ker se meditacija odvija na portal 7-7. Ali veš, da je sedmica številka lekcije, a tudi mističnih sposobnosti? Čas je, da te lekcije pustiš za seboj in dojameš ... kako zelo vreden(-na) si! 
 • Ker sta se nadangel Mihael in Rafael odločila za dvojno kombinacijo: zdravilno-motivacijsko.
 • Ker ta meditacija odvezuje od težkih občutkov samo-sabotaže, naložene krivde, ne spoštovanja svojih osebnih meja

Vkrcaj se na letalo, ki leti med dimenzijami in obišči preko portalov, ki jih bo sproti odpiral nadangel Mihael, 7 pravljičnih pristajalnih stez 

 • 1. steza: tukaj te pričaka Rafael, ki bo nadaljeval nato popotovanje z vama z Mihaelom in ta steza premaguje kritičnost do tvojega telesa, videza, karakterja - do tvojega zemeljskega jaza
 • 2. steza: tukaj premaguj samosabotažo, kjer sam(-a) sebi prelomiš obljube ali si ne daš možnosti uspeha
 • 3. steza: tukaj premaguj strahove in dvome, ki jih prostovoljno vzameš od drugih ljudi
 • 4. steza: tukaj premaguj krivdo, odpusti si pretekla dejanja in prosi za nov karmični vdih
 • 5. steza: tukaj postavi nove osebne meje z Mihaelom - naj ti pokaže kaj le-te sploh so
 • 6.steza: tukaj postavi temelje odločnosti, jasne komunikacije in upravičenih novih zahtev - to pošlješ telepatsko v svoje okoliščine in k drugim ljudem
 • 7.steza: tukaj aktiviraj svojo dušo in nove Angele, ki te bodo vodili po poteh novih odločitev, da jih boš lahko tudi izvedel(-la)
 • Medtem, ko boš ustvarjal(-a) ta energijski naboj, ti bo Cristy pomagala. Z nadangel Mihaelom bo v tvojo auro kodirala poseben zaščitni simbol za močno energijo pred zunanjo negativnostjo. Ta simbol dobiš za darilo večera, natisni si ga pred začetkom ali pa ga imej nekje odprtega, da se bo lahko ustvaril ta prenosni portal zaščite. Seveda če boš za to in ji boš pred meditacijo to dovolil(-a). Če ne pa bo to delal zate le nadangel Mihael
 • Aktivacija bo delovala tudi, ko boš meditacijo ponovil(-a) po posnetku. 

Zaradi Cristy-ne aktivacije, ki zahteva ogromno zgenerirane energije, so mesta omejena! Tokrat se sprejme manjše število udeležencev kot po navadi! 

Darilo večera:  Mihaelov simbol zaščite, ki bo deloval na prav poseben način, zato si poglej zgoraj kaj o njem piše. 

Darilo št.2 Darilna bona presenečenja v vrednosti 100 eur

POSNETEK: V kolikor meditacijo zamudiš ne skrbi. Na voljo ti je posnetek 8 dni. Spremljanje meditacije je preprosto, saj prejmeš unikatno povezavo, ki jo odpreš na katerikoli napravi. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 7. julij
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.