Portal 7/7: 7 pravljičnih amuletov nadangela Mihaela

DOGODEK

Portal 7/7: 7 pravljičnih amuletov nadangela Mihaela

Ta meditacija je unikatna in edinstvena. Portal 7-7. Ni naključje, ampak na-ključ-je, da je sedmica pravljična številka. 

Zakaj je ta portal edinstven?

 •  Ali veš, da je sedmica številka lekcije, a tudi mističnih sposobnosti? Čas je, da te lekcije pustiš za seboj in dojameš ... kako zelo vreden(-na) si!
 • Ker  se je nadangel Mihael odločil za dvojno kombinacijo: zdravilno-motivacijsko.
 • Ker ta meditacija sproža močno manifestacijo, sploh, ko se na kupu zbere svetlobna družina. Četudi na spletu … se ta vzajemna podpora močno čuti.
 • Ker bo tokrat upravljal portal mogočni nadangel Mihael.
 • Kljub temu, da so vsi Angeli nekaj posebnega in vsak izmed njih edinstven, je nadangel Mihael eden izmed Nadangelov, ki »požame« največ pozornosti. V kolikor bi raziskovali njegovo zgodovino, bi našli številne zapise o tem, kako je nadangel Mihael imel ultimatno nalogo kot Angel zaščitnik in tako Zemljo obvaroval pred hudim. Seveda zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih. Pravzaprav je ravno obratno - je kombinacija izredne moči in ljubezni. Njegov meč predestavlja simboliko, da lahko Mihael prereže vse negativno, njegov ščit pa brezpogojno varuje vse varovance. 

Vstopi v skrivnostno, pravljično starinarnico nadangela Mihaela, kje se shranjujejo starodavni zapisi in amuleti.

 • 1 amulet: amulet očiščenega prahu: očisti prah iz svojih sanj in upanj
 • 2 amulet:  miselni amulet: za počitek in resetiranje uma
 • 3 amulet: amulet strtih verig: je amulet emocionalne podpore in občutkov svobode
 • 4 amulet: je amulet, ki odklepa čarobno knjigo, kjer lahko sprmeniš svojo zgodbo, ki jo trenutno živiš (tiste dele, ki jih je potrebno prilagoditi)
 • 5 amulet: skrivnostnega Angelskega jezika, kjer prejmeš uporabo mističnih stavkov za prizemljevanje podpore nadangela Mihaela- le ta varuje in z njo se manifestira
 • 6 amulet: je amulet za dobro spanje in komunikacijo Angelov preko sanj
 • 7 amulet: je dimenzijski amulet, kjer lahko vstopiš v srečno prihodnost in jo projeciraš v tvoj sedanji trenutek

Tvoje darilo večera: 

Video vsebina, ki jo pogledaš po meditaciji. V meditaciji se ti bo namreč na edinstven način pokazalo eno sporočilo. Ko ga izbereš si pogledaš video vsebino, kjer sem zate odprla Angelske karte in ti predala posebno sporočila nadangela Mihaela. Čudovito, kajne? 


Na voljo pa ti je tudi seveda posnetek dogodka (8 dni). Dogodek lahko spremljaš na telefonu, računalniku, zanj ni potrebna nobena posebna oprema, saj prejmeš unikatno povezavo. 

Se te veselim. Kajti nadangel Mihael bo sijal zate … Ker si to zaslužiš. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Jutri, 7. julij
od 21:00 do 22:30
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?