Čarodejska meditacija: 13-ta magična postaja (in numerološki portal 13)

DOGODEK

Čarodejska meditacija: 13-ta magična postaja (in numerološki portal 13)

Numerološki portal 13 želi zasidrati energije. Potrditi po polni luni kam greš. Upravljaj svojo usodo trdno in stabilno, ne glede na to kam kolektivno jadra svet. Se to da? Da. Magija to zna.


Čarodejke in čarodeji so zelo močne svečnice in zelo močni svečeniki iz številnih zgodovinskih obdobij človeštva, ki so bili znani po tem, da so skreirali karkoli so želeli. Preko trinajstice so vedno šepetali samo Pripravljenim. Zakaj je trinajstica alkimistična? Ker je prvi korak v nekaj "več". V nevidno. Poznamo 12 mesecev, 12 števk na uri ... 13-ka je prvi korak v eterično in mistično. In to moč uporabiva za ugoden potek celotne jeseni. Kako veš, da v sebi nosiš čarodejske, predniške, svetlobne gene?

 • Od nekdaj te kliče magija, obredi, rituali.
 • Od nekdaj si nekaj posebnega, kar pomeni, da imaš sposobnosti, ki niso običajne (močna jasnovidnost, moč misli in še in še ...).
 • Mistične energije ti ves čas pošiljajo svoje znake, ki so skrivnostnega izvora in se dogajajo "običajnim" ljudem. 


Tokrat si vabljen(-a) v obredno meditacijo. Skrivnostno in nenavadno. Vsekakor ni za vsakogar. Če bereš te vrstice, pa pomeni, da te je čarodejski svet izbral.

Podaj se na skrivnosti vlak, ki vodi med različnimi dimenzijami, preden doseže svojo zadnjo 13-to postajo. In le-ta se nahaja v čarodejski dimenziji. 

Spoznaj svoje postaje: ...

 

 • 1. postaja: odloži kovček strahov in žalosti, ki blokira tvojo moč (prevzame ga Kirka).
 • 2. postaja: odloži kovček tujih energij in nate poslanih težkih energij (prevzame ga Magični zmaj).
 • 3. postaja: odloži kovček pozabe, zaradi katerih se ne spomniš  svojih magičnih darov iz prejšnjih življenj (pomaga ti Hecate).
 • 4. postaja: prejmi kovček, ki skrije to tvoje popotovanje in vse, kar ti je sveto (aktivacija skrivne Ishtar obleke)
 • 5. postaja: prejmi kovček s čarodejskim DNK-jem (dar podarja Rhiannon)
 • 6. postaja: prejmi prejmi kovček s kristalno kroglo prihodnosti in poglej vanjo - kaj vse lahko zmanifestiraš? (dar podarja Aradia)
 • 7. postaja: prejmi skrito knjigo magije - odpri jo in prejmi svoj unikatni urok, ki bo močno podpiral tvojo najbolj pomembno željo (dar podarja Mystera)
 • 8. postaja: prejmi Egipčansko zvezdo, ki presvetli tvoje možgane in jih priklopi na čarodejsko zavest (blagoslov Izis)
 • 9. postaja: prejmi zvezdne kristale, ki aktivirajo v očeh hipnotični pogled (dar podarja Morgaine)
 • 10. postaja: prejmi zvezdni nektar, ki aktivira hipnotični glas in pošlje energijo zdravja v tvoje telo (dar podarja Freya)
 • 11. postaja: prejmi zvezdni prah, ki aktivira zlate dlani močne kreacije in hipnotičnega dotika (dar podarja Viviene)
 • 12. postaja: sprejmi na svoje popotovanje živalskega vodnika - čarodejsko žival, ki bo zavzela svojo pozicijo s točno določenim namenom
 • 13. postaja: prejmi skrito magično sporočilo, ki se ti bo razkrilo po meditaciji v zate posneti video vsebini (predal ti ga bo Merlin)

Tvoje darilo večera 1: 

Video vsebina, ki jo pogledaš po meditaciji. V meditaciji se ti bo namreč na edinstven način pokazalo eno sporočilo. Ko ga izbereš, si pogledaš video vsebino, kjer sem zate odprla čarodejske karte in ti predala posebno sporočilo 13-te postaje. Čudovito, kajne? 

Tvoje darilo večera 2: 

Darilni bon v vrednosti 40 eur

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek še 8 dni in meditacijo lahko narediš kadarkoli. 

Izjemna čarovnija. Vesela bom, če boš del nje, kajti to je res za doživeti. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Torek, 13. septembra
od 21:00 do 22:30
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?