Svetovni dan meditacije in praznik Bude na SPLETU: Višje frekvenčni manifestacijski um - RAZPRODAN

DOGODEK

Svetovni dan meditacije in praznik Bude na SPLETU: Višje frekvenčni manifestacijski um - RAZPRODAN

Meditacija, ki se bo priklopila na kolektivno mrežo po celem svetu.

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Po celotnem svetu bodo zagorele svečke in budisti bodo odprli portale. Ob Vesaku, svetovnem dnevu meditacije in polni luni bo moč teh portalov tako nepredstavljiva. Namen teh portalov? Vzpostaviti nazaj  ... mir. 

Vesak je praznik, ki nastopa ob polni luni v mesecu maju in slavi rojstvo in razsvetljenje enega največjih duhovnih in meditativnih učiteljev vseh časov – mojstra Bude. Zato ni presenečenje, da je to seveda tudi svetovni dan meditacije. Mojster Buda je s svojimi učenji pustil velik pečat za vse ljudi, ki osvojijo njegova znanja. Ob Vesaku številni Budisti odpirajo portale po vsem svetu, zato je takrat čutiti ogromno spremenjene energije. Osredotočajo se na ravnovesje – kar je mojster Buda osvojil in tudi učil. Zaradi njegovih izkušenj – od princa do duhovnega učitelja, je resnično poznal vse plati življenja. In je bil tisti, ki je znal povedati zaradi česar trpimo in kako to premagati.

Cristy ljubim meditacijo. Spremenila mi je življenje. Večno ji bom hvaležna. Postala sem učiteljica meditacije z mednarodnimi referencami in veliko sem se naučila ravno iz budističnih principov meditacije. Kako strenirati um, da postane magnet za pozitivne energije Podala ti bom odgovore na posebnem dogodku, potem pa te odpeljala v izjemn meditacijo z Budo . Na prazniku miru. In ... na lunin mrk! In na ta večer nas spremlja tudi SUPER POLNA LUNA! 

In zakaj je super polna luna tako zelo posebna?

 • ker je ta luna bližje Zemlji, kot "običajna" polna luna, sveti kar za 16% močneje in zato zagotavlja velik manifestacijski naboj
 • ker močno vpliva na našo zavest
 • ker sproža prave čarovnije
 • ker močno doseže srčno čakro.

Dogodek bo potekal v živo na spletu, spremljaš ga lahko na računalniku, tablici, telefonu, preko zasebne povezave se v dogodek vključiš, po koncu pa ti bo na voljo posnetek (7 dni), tako da si dogodek lahko ogledaš kadarkoli. 

Da, ta večer nastopa mogočen lunin mrk. Ta mrk je več kot poseben. Luna. Tako lepa, tako čudovita, tako skrivnostna, tako posebna. Nosi povsem drugačno energijo in sporočila kot sonce. Če je sonce vladar veselja in motivacije, je ona kot ženska energija vladarica nežnosti in … čustev. Morda si že začutil(-a) vpliv prihajajočega luninega mrka tako, da si bolj čustven(-a) kot po navadi. Morda se ta čustva odražajo kot sentimentalnost ali pa si bolj razdražljiv(-a). Morda ti bolj ustreza mir ali pa več druženja. V vsakem primeru v obdobju mrka prihaja na plano več čustev, sanje so močnejše in podobno. Lunin mrk je nekaj, kar tisti, ki meditirajo ... preprosto ne izpustijo, saj je izjemno močan za namene meditacije. Le umu je potrebno pokazati ... kam se usmeriti. 

Zakaj je ta dogodek poseben?

 • Ker ti bom predala nasvete za spreminjanje frekvenc uma. Ti odgovorila kako jih preobraziti v pozitivne. Te nasvete dobiš spisane v tako imenovanem "BUDINEM AKTU", vsak akt pa prinaša tudi vajo za "umski energijski trening." 
 • Ker sem ti pripravila prav posebno meditacijo z Budo,  imenovano »Budin razsvetljeni um«.
 • Ker bodo energije izjemno močne, saj se dogodek odvija na večer LUNINEGA MRKA.

1. del večera: Spoznaj 6 "Budinih aktov"

Naučim te kako um streniraš v:

 • pozitivno naravnanost in zaupanje
 • umirjanje, ko se le-to potrebuje
 • aktiviranje miselne manifestacijske energije
 • osredotočenost na dani trenutek (nič več tavanja po preteklosti)
 • pošiljanje pravih signalov okolici in drugim ljudem
 • zaveznika čustvom in telesu

Sledi »Budin razsvetljeni um« - vodena meditacija 

Povabljen(-a) boš v deželo lampijonov. Naj svetijo. Naj prinašajo svetlobo. Med njimi boš z Budo, ki ti bo pomagal pri:  

 • Pomiritvi s skrbmi, da lahko možganske tokove in energijo ponovno naravnaš na manifestacijo
 • Pomiritvi z vsemi okoliščinami in spuščanju preteklosti ali žalosti 
 • Preobrazbi negativnega v pozitivno
 • Aktivaciji manifestacije iz stanja hvaležnosti
 • Osredotočenosti na pozitivna pričakovanja
 • Presvetljevanju uma, da bo sprožil visoke frekvence manifestacije
 • Doseganju popolnega miru in zadovoljstva

Tvoje darilo večera 1:  2 HITRI, profesionalno posneti vodeni meditaciji z Budo, vsaka dolga le 10 minut, ko res ni kaj več časa. Ena umirja čustva in se imenuje "BUDINA LUNA", druga pa misli in se imenuje "BUDINO SONCE". Obe meditaciji si lahko preneseš na telefon. 

Tvoje darilo večera 2: Darilni bon presenečenja

VIDEO NAGOVOR KAJ SE BO DOGAJALO NA TEM ČUDOVITEM VEČERU

Mir je pot do manifestacije. Mir je sreča, ki jo išče vsako srce. Vabljen(-a). 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 26. maja
od 19:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

44 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.