Meditacija Retrogradnega Merkurja: Priprošnja za pozitivno zavezništvo

DOGODEK

Meditacija Retrogradnega Merkurja: Priprošnja za pozitivno zavezništvo

Retrogradni Merkur. Nekajkrat letno  zapleše na nebu zato, da bi obljubil svoje transformacije. Retrogradno gibanje tega planeta prinaša preizkušnje z namenom, da se vse dobesedno »resetira«. Približno 3-krat letno nas tako s pomočjo tega planeta Kozmos vpraša: »S kakšno energijo do tu dalje?«

To je samo to. Vprašanje. Vprašanje, ki potrebuje odgovor. A seveda je to samo potrebno vedeti. Znati delati s to energijo. Ji dati navodilo … torej, kako dalje. 

Obstajajo pa prav posebne energijske aktivacije, ki Merkurja iz preizkuševalca naredijo prijatelja. Vabim te, da tokrat narediš to aktivacijo z menoj. In z Veliko Belo Bratovščino.

Bela bratovščina je združenje svetlobnih vodnikov, ki prihajajo iz vseh visokih civilizacij. Njihova vloga je, da sprejemajo ključne odločitve za razvoj vesolja in svetov, ki so v njem. Vodniki iz te bratovščine so nosilci izjemnih duhovnih znanj in mogočni duhovni vodje, ki imajo vpogled v širšo sliko vsakega. Oni so tisti, ki so mojstri sprejemanja pravih odločitev, razumevanja celostne slike, predvsem pa so izjemni pri napovedovanju naslednjega koraka.

In kdo ti bo pomagal poglej Velike bele bratovščine? Ona. Boginja Kali. Znana je kot tista, ki je Velika Zaščitnica. Pomaga zaključiti in začeti na novo. Spustiti, kar ni zate. In mogočno zasidrati nove, bolj pozitivne energije. 

V prvi meditaciji se vkrcaj na posebno Letečo Zvezdo Bele Bratovščine, ki te odpelje do Merkurja ...

  • Zakodiraj odstranitev negativnih energij in preizkušenj
  • Odpovej se lekcijam, ki jih po navadi sproža retrogradni Merkur
  • Spusti stvari, ki jih po navadi težko spuščaš
  • Zaključi, kar se mora zaključiti
  • Prosi Merkurja za zavezništvo – vse, kar obarva v preizkušnje, naj tokrat zate obarva v pozitivne izkušnje
Sledi prestol boginje Kali ...

  • Obnovi energijo svojih sanj in želja
  • Obdaj se z auro odločnosti, ki bo nato te informacije pošiljala v svojo okolico
Tvoje magično darilo večera: eterične palčke San Paolo lesa. San Paolo les palčke prinašajo zelo močno zaščito na vseh nivojih, da boš za obdobje retrogradnega Merkurja ostal(-a) v pozitivnih energijah. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 14. oktobra
od 19:00 do 21:00
PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.