Prvič! - Kristaloterapija na daljavo - RAZPRODAN

DOGODEK

Prvič! - Kristaloterapija na daljavo - RAZPRODAN

Naučim te, kako lahko ti izvedeš kristaloterapijo sebi.

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Prvič v našem duhovnem ateljeju ... - kristaloterapija na daljavo!

Človeštvo že tisočletja pozna izjemne energijske moči kristalov. Včasih so jih uporabljali samo kralji in vladarji, danes jih lahko uporabljamo vsi. Vsak, ki se zaveda njihovih energij in moči!

Kristali so namreč izjemni prevodniki najbolj svetih zdravilnih, manifestacijskih ... energij vesolja. Mnoge napredne zvezdne civilizacije jih uporabljajo, da vanje pošiljajo svoje izjemne energije in jih tako prizemljujejo na planet Zemlja. 

Tako lahko člobek, ki zna uporabljati kristale, dostopa do teh energij in z njimi reši svoje marsikatere tegobe. Veliko je fizičnih in čustevenih stanj, v katerih ljudje trpijo, a jih lahko s pametnimi kristaloterapijami močno olajšamo, ali pa celo dokončno regeneriramo. 

Kristalna energija je energija sedanje dobe in čas je, da jo ljudje začnemo uporabljati.

Moje ime je Mihael Žmahar in že leta delam z ljudmi na področju meditacijskih terapij in kristalov. Kar nekaj časa nisem javno izvajal kristaloterapij, ker enostavno nisem čutil, da je kolektiv pripravljen nanje. Vse do sedaj. Prišlo je močno sporočilo od zgoraj, da so tukaj ljudje, ki jo potrebujejo. Da so tukaj posamezniki, ki lahko svoj izziv rešijo veliko hitreje, če se priklopijo na kristalno energijo.

Zato sem združil znanja odpiranja energijskih portalo, znanja meditacijske terapije, katere sem na planet prizemljil že več kot šest let nazaj in znanje napredne kristaloterapije, katero poglobljeno učim tudi naprej. Vse te energije sem združil v kristaloterapiji, ki jo bom tokrat prvič izvedel tudi na daljavo!

Vabljen(-a), da se mi pridružiš na tej kristaloterapiji, ki lahko obrne energije v popolnoma drugo smer! Ps: edino kar potrebuješ je en kristal, katerega imaš doma. (če ga nimaš, si ga lahko naročiš v naši spletni trgovini nebeskatrgovina.si).

Mesta so zaradi izvedbe močne kristaloterapije omejena. Zato si, v kolikor so te kristalne energije poklicale, zagotovi svojega.

Ta spletni kristalni dogodek je pravi zate, če:

 • se želiš naučiti kanalizirati zdravilno kristalno energijo v tvoje telo za namene hitrejšega samo-zdravljenja, ter podpiranja zdravljenja tvoje fizične oz. čustvene težave
 • se želiš naučiti sam(-a) delati s kristali za vsakodnevne uporabne namene
 • želiš, da jaz z načrtno usmerjeno kristaloterapijo, katero bom izvedel ta večer, direktno pomagam tvojemu izzivu
 • te zanimajo kristali in se želiš naučiti več o njih

Na tem kristalno-meditativnem dogodku:

 • s tabo aktiviram tvoj kristal
 • odpreva portal do naprednih svetlobnih civilizacij, ki so nosilke močnih zdravilnih energij
 • uporabiva napredna kristaloterapevtska znanja za usmerjanje energije v tvoje telo in čustva
 • sproživa močno kristalno zdravljenje in regeneracijo. (pomembno: tukaj ne bom zdravil jaz, ampak bodo vate svojo energijo kanalizirali kristali).
 • prejmeš pomembno kristalno sporočilo, kako naprej glede tvojega izziva
 • naučim te celotne kristaloterapije tako, da jih lahko izvajaš naprej zase tudi doma

Darila tega dogodka:

 • STUDIJSKO POSNETA KRISTALOTERAPIJA, s katero lahko podpreš katerokoli fizično stanje, ki ga imaš
 • dogodek se bo snemal in POSNETEK ti bo na voljo še 7 dni zato, da lahko ponovič kristaloterapijo, ali pa ga polgedaš še kasneje

Postani sam(-a) svoj(-a) zdravilec/zdravilka s kristaloterapijo. Vzemi kristal v roke in poskrbi, da bo deloval zate!

Obvestilo: Mihael Žmahar s tem dogodkom ne predstavlja uradne medicine, ter ne zdravi ljudi, Glavni namen tega dogodka je poučiti vsakega posameznika o energijskih lastnostih kristalov, ter ga voditi skozi postopek, kjer se bo sam naučil, kako lahko kristalne enegije in z njimi povezane prakse podprejo njegovo življenje. 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 9. februarja
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

35 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.