Pred-praznik nadangela Rafaela: Angelska harfa v zdravilnih podzemnih jamah ob poravnavi Sonca in Venere - RAZPRODAN

DOGODEK

Pred-praznik nadangela Rafaela: Angelska harfa v zdravilnih podzemnih jamah ob poravnavi Sonca in Venere - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Toliko je stvari, ki jih moderni človek izkuša v svojem življenju. Toliko obveznosti mora izpolniti, toliko energije zagotoviti. In včasih se pod kupom mnogih vlog, ki jih igra, kje zalomi ... Pade mu energija, zaobjame ga stres. Njegovo telo se obremeni pod težkimi občutki, ki začnejo obremenjevati fizično telo. Včasih se iz vsega tega ne razvije nič drugega kot samo stresen dan. Včasih pa človek energijsko pade. In enostavno potrebuje počitek in obnovo. 

Včasih pa se človeku zgodi nekaj nepričakovanega - dogodek, ki ga poškoduje. Ustvari bolečino. Mogoče na njegovem umu, mogoče na njegovih čustvih, mogoče celo na telesu.

In tokrat se to bolečino čuti, saj se poravnavata Sonce in Venera. Venera osvetli vse, kar ni ljubeče do sebe ... v takem primeru poravnave. In to je sedaj videti ... in še sončev mrk prihaja čez nekaj dni ... 

Pravijo, da je vsak človek na nekem nivoju sebe malce ranjen. Da ga nekje nekaj "boli", žuli. Da se z nečem sooča. In res je tako. To je pač planet Zemlja, na katerem rastemo skozi bolečino. A namen te bolečine je, da se iz nje naučimo, ko pride. Ne da ostane. Nikoli nihče ni želel, da ljudje trpimo. A, če želimo, da bolečina odide, jo moramo ozavestiti. Jo presvetliti. Se je prenehati oklepati. 

In tukaj je nekdo, ki ti bo pri tem pomagal. Čudoviti mojster zdravilnih energij, nadangel Rafael. On zna podpirati kot nihče drug. On ve, kaj potrebuješ. On čuti, kako pristopiti. Pa mu dovoli, da te objame in popelje v skrivnostne angelske zdravilne jame ...

To bo meditacija energijske podpore na vseh nivojih in ustvarjanja nove lastne energijske resničnosti. Si pripravljen(-a)?

V tej meditaciji ...

  • Odpotujemo v zdravilni svet nadangela Rafaela in zdravilnih vodnikov.
  • Vstopimo v goro kristalnih zdravljenj, pod katero se nahajajo skrite angelske jame zelene energije.
  • Najprej se okopaš v angelskih tolmunih in spereš s sebe težke energije okolice, energijske napade, sodbe in druge toksine.
  • Nato sproži Rafael posebno hidro-energijsko zdravilno energijo, ki dosega notranja žarišča v tvojih fizičnih celicah in prične se prepisovanje programov, ki delajo celice nestabilne in počasne. Na tej točki se začne dogajati celična regeneracija.
  • Nato stopiš v tolmun hladilne energije, ki optimizira tvojo temperaturo in ohladi ostala morebitna vroča jedra v tebi, ki so po navadi vir poškodb, bolezni ipd.
  • Nato angelska pomoč aktivira zdravilne meridiane -prebudi naravne tokove energije in ponovno vzpostavi energijsko omrežje v tebi.

DARILA pri tej meditaciji:

  • Še dodatna studijsko posneta vodena meditacija Angelski počitek, katero si lahko preneseš na svoj telefon, računalnik in jo narediš kadarkoli, ter je meditacija za zdravilni spanec (narediš jo torej tik pred spanjem).
  • Posnetek spletne meditacije, ki ti bo na voljo  8 dni in si ga lahko ogledaš večkrat.

Verjamem, da to potrebuješ. Vabljen(-a)!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 20. oktobra
od 21:00 do 22:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?