REIKI SUPERVIZIJE - za vse Reikiste in vse, ki jih Reiki zanima, V ŽIVO

DOGODEK

REIKI SUPERVIZIJE - za vse Reikiste in vse, ki jih Reiki zanima, V ŽIVO

Draga Reikist(-ka), prihaja dogodek v živo!

Naj te povabim, da združimo moči, okrepimo in vzpodbudimo reikijske dlani, da zasijejo in z zdravilno energijo ovijejo. Če si posvečen(-a) v katerokoli stopnjo reikija, te z zdravilno željo nagovorim, da se nam pridružiš na druženjih na reikijskih večerih, kjer bomo:

  • namenili nego svojemu telesu na vseh ravneh z usmerjeno reiki energijo
  • drug drugemu v pomoč pri izvajanju reiki terapij
  • deležni sprostilnih reiki vaj
  • deležni regenerativnih reiki zdravilnih procesov
  • obnovili in poglobili reiki znanja in tehniko
  • sklenili reikijski krog in se povezali s skupnim izbranim namenom
  • prejemali in dajali reiki terapije

S skupnim svetlobnim namenom lahko združimo moči, okrepimo in vzpodbudimo zdravilne energije zase, za druge, za živali, za naš Planet. Nekaj energije je potrebno, da se premik naredi. Bodi del tega zdravilnega premika tudi ti. S tem namenom sem organizirala reiki večere, kjer bomo drug drugemu v oporo in pomoč skozi izvajanje reiki terapij. Ne glede na to, katero stopnjo imaš osvojeno, kdaj si jo naredil(-a), koliko si reiki izvajal(-a) ali ne, si dobrodošel(-a), da se nam pridružiš in obudiš pretoke zdravilnih energij. Naj tvoje dlani močno zažarijo, medtem ko boš izvajal(-a) ali prejemal(-a) reiki energijo. Gre za energijsko podporo tvojemu telesu, da boš v življenju hitreje in enostavneje potoval(-a) skozi vsakdanje izkušnje, znal(-a) najti smisel tudi v na videz nesmiselnih okoliščinah, hitreje okrepil(-a) tvoje bitje na vseh ravneh bivanja, da se boš svobodno lahko odprl(-a) uresničevanju srčnih želja ter začela ustvarjati poti obilja. 

Povabljen(-a), da se zdravilne Reiki energije prebudijo, dvignejo vitalno energijo in skupaj ustvarimo čudovito sinergijo.  Pridružite se lahko tudi vsi tisti radovedneži, ki vas zanima kaj je Reiki, da ga preizkusite.

Pridruži se mi:)

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
Torek, 27. septembra
od 19:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?