Vrata 11-11 ob poravnavi Lune in Marsa

DOGODEK

Vrata 11-11 ob poravnavi Lune in Marsa


Portal 11/11 je izjemen duhovni portal, ki nam omogoča dostopanje do višjih dimenzij in aktivacije zelo visokega duhovnega zavedanja ter manifestacije. To  pomeni, da lahko pričakujemo energije, ki so vse prej kot vsakdanje. Na portal 11/11 se močno aktivira naše svetlobno telo, ki se imenuje MERKABA in ki lahko potuje med dimenzijami. Odklepa se dostop do eteričnih sfera. In tokrat se na nebu poravnata še Luna in Mars. Kar pomeni, da se bo intenzivna energija dogajala ... znotraj tebe. To prinaša ta poravnava.

Nekoč je bilo na planetu prisotno znanje. Znanje o tem kako se živi srečno, kako živeti v stiku z naravo, kako ustvarjati veliko obilje, kako živeti v skladu z duhovnimi darovi. Da, nekoč je bilo nekaj, kar bi danes poimenovali “Zlata doba”. Svečeniki, kralji, zdravilci … starodavnih civilizacij so skrbno varovali to znanje in skrbeli, da so ga ljudje razumeli in živeli v skladu z njim. Vesolje je bilo zelo pametno – to znanje je razdelilo več civilizacijam v različnih časovnih obdobjih. Tako, da so lahko na njegovih temeljih zrastle družbe po vsem svetu in ustvarile izjemno zgodovino. Vedska Indija, Kitajske dinastije, Rimsko cesarstvo, skrite afriške skupnosti, indijanska plemena, Sumerijska vladavina, stari Egipt …, vse te družbe so imele informacije o tem kako ustvarjati veličino, kako graditi potencial, kako sobivati s planetom

Nato pa je ego modernega človeka prestopil mejo in v nekaj stoletjih iz obličja izbrisal večino tisočletnih znanj in njihove nosilce. Tako so izginile celotne civilizacije in njihovi neprecenljivi zakladi. Vendar niso zares izginili. Vesoljno znanje ne more izginiti. Za nekaj časa se je samo skrilo. Do sedaj. Ko je zopet prišel čas za … duhovno prebujenje. Duhovno prebujenje pomeni, da ima človek tisto kar si želi. Tako materialno kot energijsko. 

V tej meditaciji odideš do nadangela Samandriela, ki je Nadangel domišljije, sanj, želja ... in odkleneš zaklade. Vem, da si želiš več. Utreti si pot naprej. K nečemu VEČ.  Človek si mora v življenju utreti pot naprej. Mnogokrat obtiči zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Nekaj ga ujame, nekaj ga zveže nase, znajde se pred velikimi ovirami, ne vidi več poti ...In pogostokrat se zaradi tega ustavi. Se vda. Mnogi tako ne prehodijo svoje poti, katera jih pa vodi do nagrad obilja in miru. Čas je, da se to spremeni. In spregovoril je Nadangel Samandriel, kateri nosi v sebi skrivnost materializiranega bogastva vseh vrst. 

Nadangel Samandriel te povabi na zimsko vožnjo svetlobnih lebdečih plošč, kjer na ...

  • 1.plošči: odložiš prtljago preteklosti, ki te sidra v negativne energije
  • 2. plošči: aktiviraš na novo časovne dimenzije, ki bodo delovale tebi v prid
  • 3.plošči: dobiš ključ, ki odklepa skrivnosti življenjskega poslanstva
  • 4.plošči: aktiviraš višje-dimenzionalne želje
  • 5.plošči: aktiviraš svetlobo duše in angelsko svetlobno auro
  • 6. plošči: aktiviraš nove svetlobne varuhe in zaščitno ploščo za tvoj dom

Darilo večera: 3 visokofrekvenčne glasbe, ki privabljajo Samandriela in ostale svetlobne varuhe v tvoj dom

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (8 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 11. novembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?