SPLETNA MEDITACIJA! Visoke vibracije, pozitivne misli in preobrazba okoliščin - RAZPRODAN

DOGODEK

SPLETNA MEDITACIJA! Visoke vibracije, pozitivne misli in preobrazba okoliščin - RAZPRODAN

Naj se povrne svetloba v vsak delček tvojega obstoja!

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Nadaljujejo se naše spletne meditacije. V času sprememb sem se odločila, da te podprem na daljavo. Namen? Presvetliti z Angeli in Svetlobo čim več domov Slovenije. Svetloba duhovnih energij je ključnega pomena za ohranjanje občutkov osebne, poslovne in duhovne varnosti. Ker je sedaj veliko ljudi zamajal strah, je zelo pomembno, da se energijsko ravnovesje stabilizira. Zakaj? Ko preizkušnje minejo in se zunanje okoliščine pomirijo, tvoje telo ali čustva lahko pokažeta znake stresa, kar pa posledično vodi v negativno manifestiranje. O ne, ne, jaz in ti tega dovolila ne bova. Jaz in ti se odločiva, da prideva ven iz tega ... še močnejša! 

Večer pada na numerološko kodo številke 11 (3+4+2+0+2+0=11), ki je močna koda manifestiranja. Številka 1 je številka novih začetkov, motivacije in kreacije. Predvsem lastne kreacije. Je številka pozitivnih misli in vibracij. V kolikor znaš z njo delati in nadzorovati svoje misli ... potem ti bo prinesla marsikaj dobrega. 

In kdo te kliče ...  nadangel Jofiel, ki ureja misli, osebni Angeli varuhi, ter nadangel Metatron, ki je znan kot tisti, da zna močno in seveda pozitivno poseči v okoliščine in jih obrniti na dobro. 

KER ŽELIM, DA TE ENERGIJE PRIDEJO V VSAK DOM, TE VABIM NA SPLETNO PREDAVANJE IN SPLETNO MEDITACIJO V ŽIVO.

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

POZOR! Ker sistem "prenese" broadcasting le 200 udeležencem naenkrat so mesta omejena. To je prav poseben sistem, kjer boste v živo lahko postavljali tudi vprašanja, prav tako pa lahko z njegovo pomočjo pričaram pravljičnost meditacije, kot bi bila v živo, tudi na daljavo. Samo pripravi slušalke. :)

Dogodek je 2-urni in prinaša naprej predavanje in predane vaje za dvig vibracije sledečega ....

 • Naučim te dvigovati energijo svetlobe v telesu. 
 • Naučim te kratkih vaj preusmerjanja misli na pozitivno. 
 • Naučim te dvigovati energijo svetlobe v odnosih. 
 • Naučim te dvigovati energijo svetlobe v poslu. 
 • Naučim te posebne in unikatne vaje, ki ti pomaga preobraziti okoliščine.
 • Naučim te dvigovati energijo svetlobe obilja in manifestacije za želje, ki jih imaš trenutno aktivne za prihodnost, saj je pomembno, da to podpreš. 

Sledi meditacija v živo (potrebuješ slušalke!)

 • Aktiviraj svetlobne sfere sposobnosti kreacije obilja in manifestacije.
 • Aktiviraj svetlobne sfere posebnih Angelov, ki zagotavljajo močan preboj svetlobe. 
 • Aktiviraj svetlobne sfere centrov poguma v sebi. 
 • Aktiviraj pozitivne miselne tokove. 
 • Aktiviraj mirne srčne valove. 
 • Aktiviraj priklic denarja, zadovoljstva, sreče in ljubečih odnosov. 
 • S teboj bodo: nadangel Jofiel, ki ureja misli, osebni Angeli varuhi, ter nadangel Metatron, ki je znan kot tisti, da zna močno in seveda pozitivno poseči v okoliščine in jih obrniti na dobro. 

Darilo: posnetek meditacije in samega predavanja bo na voljo tudi za tebe, ki bi morda dogodek zamudil(-a) in boš lahko meditacijo naredil(-a) kasneje. 

Darilo 2: predane vaje za dvig vibracije, ki jih prejmeš v pdf datoteki 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 3. aprila
od 21:00 do 23:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.